Det våde efterårs vejr har ramt os, og det kan betyde fugt indenfor. Vil du have et sundt indeklima uden fugtgener, så har Skousen i Næstved det rigtige til dig.
Kig ned forbi eller giv butikken et kald, så hjælper de med den helt rigtige affugter til dit behov.

Skousens store forretning i Næstved ligger lunt og godt mellem de andre store varehuse og butikker i byens østlige indkøbshjørne. Det er nemt at komme til og fra butikken, da hovedvej 54 er lige uden for butikkens indgangsdør, og hvis du kommer sydfra, fører Næstveds ring øst dig lige til byens store handelsområde.

Skousen fører vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner, køleskabe, frysere, komfurer, ovne, emhætter og meget mere, som hører husholdningen til.

Hvis man som privatkunde mod forventning finder produktet billigere hos en konkurrent, matcher Skousen i Næstved altid den pågældende pris. Det eneste der kræves er, at du har fundet prisen hos en danskejet webshop eller i en fysisk butik i kongeriget. Desuden skal varen være en del af Skousens sortiment, den skal være på konkurrentens lager til onlinekøb, prisen skal gælde på købstidspunktet, og gælder ikke for demovarer og lignende. Skulle det ske, så printer man bare dokumentationen hjemmefra eller tager dialogen med medarbejderen i butikken. Laveste pris, den får man altid hos Skousen.

Kontakt

Skousen Næstved
Merkurvej 2
4700 Næstved
Tlf. 55 77 65 65
naestved@skousen.dk

Følg Skousen Næstved på Facebook