Så holder Realproduktion igen ARTFESTIVAL på Kulturnatten i Næstved d. 4 okt. fra kl. 17 00 – 22 00 i Kulturhuset Boderne Sct. Peders Kirkeplads 8. Festivalen er støttet af Næstved Næstved Kommune og det er gratis.

På festivalen kan man bl.a. opleve:

“Train of Thought – through New York City” En kortfilm med udgangspunkt i en rejse til New York. Filmen er et poetisk værk, der blander egne oplevelser og fantasier med refleksioner over byen og dens rige historie på godt og ondt. Af Laura Kristine Graham Anderson.

‘’Tilstande’’ : Værker der leger med mixet af krop, video og digital tegning. Performere : Lotte Elvang og Dorthe Eggertsen Digital tegning : Ingrid Lill Musik og teknik: Rasmus Kajhøj.

‘’Noget i luften’’ : Et levende kort over flytrafik der er sat ind i en visuel ramme, illustrerer den helt ubegribelige mængde trafik der findes i luften. En videoinstallation der lægger op til refleksion. Af Rasmus Kajhøj.

‘’Motherbird’’ Lyd, video, installation og tekst – For stemme, fuglefløjter og orgel.

Et interaktivt værk om moderskab og svære begyndelser. Af Sofie Voight Simonsen.

‘’Speccing out’’ En række skrøbelige konstruktioner fortæller en fiktiv historie om arkiveringens tidslinje, hvor den nye tidslinje præsenterer objekter, der har bøjet tid og sted – fra en palæolitisk knoglefløjte til en luftrenser. Af Halfdan Kajhøj.

Tilblivelse af et maleri sat i scene som videoværk. Af billedkunstner Ida Schmidt Petersen.

 

Pressefoto