I oktober og november byder DANSK RAKKERPAK igen på KULTURSUPPE i Teatersalen på kulturcenteret og der udbydes, som noget nyt, hele to arrangementer pr. gang for at få plads til alle suppe – og kulturhungrende gæster!

KULTURSUPPE er egnsteatrets helt eget ”forsamlingshus-koncept”, hvor fællesspisning, hygge og underholdning i særklasse går op i en højere enhed.

Publikum bliver budt velkommen og placeret ved langborde af Dansk Rakkerpaks Kultursuppe-crew: Niels Grønne, Camilla Vindeby og Niels-Peter Kløft. Crewet serverer først en aldeles glimrende omgang suppe og gennemgår diverse takke, skåle, hilse, sang og spise – ritualer med publikum. Derefter serveres ”hovedretten”, der hver gang er et show i særklasse.

Pressefoto

Onsdag d. 9. oktober og torsdag d. 10. oktober kl. 18.30 (Dørene åbner kl. 18:00)

Suppe: Græskarsuppe m. brød af en god krumme!

Hovedret: PÅ PLETTEN! med Winnie Kristine og Tobias Trier

Vær med PÅ PLETTEN når radioværterne, Torben og Vanja, sender formiddagsradio direkte fra det pulserende hverdagsliv i blomsterbutikken Valmuen. Her møder de et farverigt persongalleri og involveres i forviklinger og familiedrama, som kulminerer ved en dobbelt begravelse på verdens sidste Store Bededag. De veloplagte sange, som høres i radioen, fremføres live af de to skuespillere. Forestillingen udfoldes af skuespillerne Winnie Kristine og Tobias Trier, der gennem 75 minutter præsenterer publikum for et miljø, som er både genkendeligt, morsomt og vanvittigt. Instruktion: Johan Klint Sandberg.

Foto: Jan Christensen

Onsdag d. 6. november og torsdag d. 7. november kl. 18.30 (Dørene åbner kl. 18:00)

Suppe: Kartoffel-porresuppe m. brød af en god krumme!

Hovedret: PLIDDER & PLADER med Niels Grønne, Niels-Peter Kløft og Camilla Vindeby

PLIDDER OG PLADER er Dansk Rakkerpak & Faster Cools helt eget fortællekoncept. Vi har alle et helt personligt musikalsk soundtrack til vores liv. Denne aften er det Niels-Peter Kløft og Niels Grønne fra Dansk Rakkerpak, der sammen med Camilla Vindeby fortæller hinanden og publikum sjove, gribende og spændende historier fra deres liv ledsaget af den musik, der var en del af oplevelserne. Camilla Vindeby er i Kultursuppe-sammenhæng mest kendt i rollen som Servijette, men nu springer hun altså også ud som pladevender og historiefortæller.

 Varighed:  Arrangementerne varer ca. 150 min.

Billetkøb på: BILLETTEN.DK eller på Grønnegades Kaserne Kulturcenter på Billetkontoret.