Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2024/08/12 til 2024/08/20.

HOLME-OLSTRUP: Brand i busk – mand sigtet
På grund af uforsigtighed med en ukrudtsbrænder gik der lørdag klokken 15.46 ild i en busk på en adresse i Holme-Olstrup, og det nærliggende hus fik nogle sodskader. Heldigvis kom ingen til skade, men en 58-årig mand blev sigtet efter beredskabsloven.

NÆSTVED: 33-årig blev sur på taxapersonale
Natten til søndag kort efter klokken 04.00 blev politiet kaldt ud til noget uro på Ramsherred i Næstved. Her var en 33-årig mand tilsyneladende blevet så arrig over, at nogle andre fik den taxa, han havde udset sig, at han havde opført sig meget aggressivt overfor taxa-personalet. Nogle vidner fik imidlertid tilbageholdt den vrede mand, som dog stadig var meget opfarende. Politiet, der var lige i nærheden, fik fat i den 33-årige, som kortvarigt blev anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

NÆSTVED: Anholdt efter graffitihærværk
En 32-årig mand fra Næstved blev mandag klokken 21.46 anholdt. Det skete, efter at politiet havde fået en anmeldelse om, at der blev malet graffiti flere steder fra Hvedevænget til Ndr. Farimagsvej i Næstved – på elskabe, lygtepæle og skilte. På grund af vidneudsagn kunne politiet kort efter anholde den 32-årige på Kvægtorvet. Han havde to joints og 7,1 gram hash på sig, og derfor blev han sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og hærværk og taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 0.11.

NÆSTVED: Gæld, narkokørsel og biltyveri
I forbindelse med en almindelig patruljering standsede to politibetjente i går klokken 21.22 en bil, hvori der sad flere mænd, da den kom kørende ad Skovstjernevej i Næstved. Føreren – en 29-årig mand – viste sig at være påvirket af narko, så derfor blev han anholdt og sigtet for at køre i påvirket tilstand. Han havde heller ikke nogen førerret, og så var bilen i øvrigt meldt stjålet. Han kunne derfor tilføje endnu to sigtelser for hhv. kørsel i frakendelsestiden og biltyveri til. I bilen sad desuden en 23-årig mand, som havde en taske med temmelig mange kontanter i. Ved et tjek i systemerne fandt betjentene ud af, at den 23-årige skyldte et pænt beløb til det offentlige, og derfor blev kontanterne i tasken beslaglagt og taget med på politistationen til betaling af gælden.

NÆSTVED: Havde to klumper hash
Politiet standsede mandag klokken 21.37 en 26-årig mand i Næstved. Først forsøgte han dog at stikke af fra politiet på sin cykel, men det lykkede ikke rigtig for ham. Den 26-årige virkede påvirket, og da politibetjentene visiterede ham, fandt de to klumper hash på i alt 46 gram. Hashen blev konfiskeret, og den 26-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

NÆSTVED: Ild i udestue
I går gik der ild i en udestue på en adresse i Næstved efter en mand havde brugt en ukrudtsbrænder i nærheden. Brandvæsnet fik dog hurtigt flammerne under kontrol, og ingen kom noget til. En 50-årig mand blev sigtet efter beredskabsloven. Husk at det er vigtigt at være påpasselig, når man indleder kampen mod ukrudt med flammer. Her får du derfor fem gode råd til sikker brug af ukrudtsbrænderen:

NÆSTVED: Mand sigtet for salg af narko
I forbindelse med et tip ransagede politiet i går formiddags en lejlighed i det centrale Næstved. Her fandt betjentene 285 gram amfetamin og 42 gram hash samt nogle tyvekoster fra flere forskellige forhold. En 40-årig mand fra byen blev anholdt og sigtet for salg af narko og for tyveriforholdene.

NÆSTVED: Modvillig nattegæst
En 43-årig mand fra Næstved måtte hjælpes hjem af politiet, efter at han natten til søndag var i byen i Næstved. Her blev han afvist af dørmanden til et værtshus i centrum, men den 43-årige forsøgte alligevel at komme ind, og da politiet ville vejlede ham om, at han ikke var velkommen som gæst på stedet, udtalte han nogle kulørte gloser til betjentene. Klokken 1.25 blev han anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og han blev hjulpet hjem i seng og løsladt kort efter.

NÆSTVED: På tur med hash
En politipatrulje traf fredag klokken 18.30 en 33-årig mand, da han kom gående ad Snerlevej i Næstved. Det viste sig, at han havde 5,4 gram hash på sig, og derfor blev han sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

NÆSTVED: Sigtet for graffiti – havde spraymaling med i posen
Efter en anmeldelse fra et vidne rykkede politiet tidligt lørdag morgen ud til Kildemarksvej i Næstved, hvor der var lavet graffiti på en tom bygning. I lyskrydset ved Østre Ringvej standsede politiet en 31-årig mand fra Næstved. Han havde en pose med tre spraydåser maling – der netop var blevet brugt – med sig, og farverne stemte godt overens med det smøreri, der var lavet på bygningen. Den 31-årige blev anholdt klokken 4.06 og sigtet for hærværk. Han blev afhørt på politistationen og løsladt igen klokken 4.56.

NÆSTVED: Stak af fra politiet – knallert beslaglagt
En par politibetjente på patrulje lagde fredag klokken 22.08 mærke til en ung mand, der kom kørende på en knallert, der ikke havde lys på, ad Herlufsholm Alle i Næstved. Betjentene gjorde tegn til manden om at standse, men i stedet fortsatte han et stykke hen ad alleen, hvorefter han smed knallerten fra sig og stak af til fods. Der gik dog ikke længe før betjentene fandt ham i en nærliggende busk, hvor han forsøgte at gemme sig. Det drejer sig om en 17-årig ung mand, som blev sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger. Han blev også sigtet for at køre knallert, selv om han ikke havde gyldigt kørekort, og for at have ændre sin knallert så den kunne køre hurtigere end tilladt. Knallerten blev i den forbindelse beslaglagt.

NÆSTVED: Tre mænd anholdt og sigtet for indbrud
En medarbejder i en virksomhed på Nordre Farimagsvej i Næstved blev sent i går aftes noget overrasket over at opdag, at der i gik nogle ukendte mænd rundt inde i bygningen, som ikke burde være der. Medarbejderen skyndte sig derfor at ringe til politiet, og ganske kort efter var en politipatrulje på stedet. Her fik betjentene fat i de tre mænd, som er hhv. 32, 40 og 41 år. De blev alle tre anholdt og sigtet for indbrud.

HERLUFMAGLE: Røg og aske fra havebål
Onsdag morgen klokken ca. 8.30 blev der tændt op i en større mængde haveaffald på en adresse i Herlufmagle. Bålet udviklede temmelig meget røg og aske, der fløj rundt i omgivelserne til gene for de omkringboende. Derfor blev den kvindelige ejer af bålet sigtet efter beredskabsloven og bedt om at slukke bålet.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Fuglebjerg Tystrupvej, Tystrup Fredag klokken 7.00 – lørdag klokken 13.00 Værdiskab med kontanter  
Næstved Møllevej Lørdag kl. 11.00 – mandag kl. 11.00 Smykker  
Næstved Figenvej Fredag kl. 14.00 – søndag kl. 12.25 Pc, smykker, sparebøsse mv.  

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Kildemarksvej Fredag klokken 7.45-8.15 Skolestart: Ingen sager
Næstved Nygårdsvej Fredag klokken 7.40-8.05 Skolestart: To elever kørte på det samme elløbehjul og blev standset. Deres forældre blev kontaktet, og alle blev vejledt om reglerne
Næstved Solsikkevej Fredag klokken 7.45-8.10 Skolestart: Alle kørte pænt
Herlufmagle Helgesvej Kl. 7.30 – 8.10 SKOLESTART: Alt forløb fint.
Næstved Handelsskolevej Kl. 7.45 – 8.04 SKOLESTART: Meget trafik på stedet, men ingen sager.
Næstved Manøvej Kl. 7.35 – 8.05 SKOLESTART: En blev sigtet for at vedkommendes barn ikke havde det korrekte sikkerhedsudstyr, og en blev sigtet for at køre mod ensretningen.
Næstved Nygårds Plads Kl. 7.45 – 8.05 SKOLESTART: God stemning – ingen sager.
Næstved Holsted Alle Kl. 7.30 – 8.10 SKOLESTART: God indsats fra skolepatruljerne – afvikling af trafikken forløb godt.
Næstved Manøvej Kl. 7.45 – 8.05 SKOLESTART: Der var udfordringer med at få afviklet trafikken på stedet. To fik en påtale for at standse, hvor det ikke var tilladt.
Fensmark Villavej Kl. 7.30 – 8.30 SKOLESTART: Skolepatruljerne gjorde det rigtig godt på trods af megen trafik. En enkelt blev sigtet for ikke at have fastspændt sit barn korrekt.
Næstved Havrebjerg Kl. 7.30 – 9.00 SKOLESTART: 50 biler blev kontrolleret – alle havde tingene i orden.
Næstved Præstøvej Kl. 7.30 – 8.05 SKOLESTART: Alt forløb stille og roligt.
Næstved Nygårdsvej Kl. 7.30 – 8.10 SKOLESTART: Der var meget trafik på stedet, men skolepatruljerne leverede en god indsats og var meget tydelige. Der blev hverken uddelt bøder eller påtaler.
Næstved Hammer Skolevej Kl. 7.50 – 8.20 SKOLESTART: En enkelt blev sigtet for forkert brug af sikkerhedsselen.