Den lokale erhvervsdrivende og velkendte forretningsmand, Jesper Abildgaard, har udvidet sine modedrømme i hjertet af Næstved med åbningen af Matinique konceptbutik i Næstved Storcenter. Denne begivenhed er en vigtig milepæl for både Abildgaard og modebevidste borgere i Næstved Kommune.

Jesper Abildgaard, der er født og opvokset i Næstved og indehaver af Mr. Næstved, har med åbningen af Matinique-butikken realiseret et længe næret ønske om at udvide Næstveds shoppingmiljø med endnu flere kvalitetsmodevalg. Den nye butik tilbyder hele Matinique-kollektionen, der appellerer til alle aldre, fra den unge stilbevidste til den modne kvalitetsbevidste forbruger.

“Det har været en god mulighed med Matinique konceptbutikken her i Næstved Storcenter. Det er en unik chance for at bringe et anerkendt modebrand tættere på hjemmet og give vores lokale samfund adgang til en stilsikker garderobe i hjertet af Næstveds shoppingmuligheder,” udtaler Jesper Abildgaard. “Matinique er født ud af et sort jakkesæt. Du ved, hvad du får, og det går ikke af mode – hverken for far eller søn.”

Konfirmationen er for mange den første introduktion til jakkesættet
Konceptbutikken skiller sig ud ved at favne et bredt publikum, hvilket blev demonstreret ved deres nylige konfirmationsevent. Her blev både unge konfirmander og deres fædre introduceret til ideelle outfit, der forener tradition med moderne stil, til den store dag.

“Konfirmationen er en stor dag for både de unge mennesker og forældrene. Derfor byder vi også alle unge fra Næstved og nabobyerne til at komme ind og få sparring til den store dag i deres måske første jakkesæt,” siger Jesper Abildgaard.

Med et publikum på over 200.000 mennesker fra oplandet, ser Jesper Abildgaard en lys fremtid for Matinique i Næstved Storcenter. Han ser beliggenheden som en rigtig god mulighed, da folk fra hele Sydsjælland kan bruge den gode lokation til at udforske nye muligheder til garderoben, der aldrig går af mode.

Pressefoto