Næstved inviterer alle, der interesserer sig for naturen i Næstved til deres årsmøde, der holdes mandag d.23. oktober i Musikstalden i Grønnegade Kaserne kl.19.00.  

Man behøver ikke være medlem af DN, men kun medlemmer har stemmeret til valg til bestyrelsen. 

Det starter med formandens beretning, hvor du kan høre, hvad foreningen har beskæftiget sig med i løbet af året. Beretningen vil blive ledsaget med foto fra de aktuelle emner og foto af vores smukke natur i kommunen.  

Derefter vil arrangementsgruppen fortælle om nogle af de mange ture og arrangementer DN Næstved har lavet i år (hele 21 er det blevet til). Denne gruppe blev oprettet ud fra et ønske fra medlemmer, der deltog på årsmødet i 2022. 

Herefter bliver der mulighed for de fremmødte for at stille spørgsmål, komme med forslag og i det hele taget fortælle, hvad de er optaget af i forhold til naturen i Næstved. Bestyrelsen vil nemlig meget gerne have inspiration til det fremtidige arbejde for naturen i Næstved. 

Årsmødet afsluttes med valg til bestyrelsen, hvor der skal vælges 2 bestyrelsesmedlemmer og 1-2 suppleanter. 

Man kan også blive tilknyttet som ”aktiv”, hvis man f.eks. gerne vil bidrage med særlig viden om et emne eller lokalområde uden nødvendigvis at deltage i selve bestyrelsesarbejdet.

DN Næstved håber, rigtig mange natur-venner vil møde op og være med til en god aften i naturens tegn!

Pressefoto