Vi kigger nysgerrigt ind hos Hanne Petersen i hendes butik på Everdrupvej ikke langt fra Tappernøje på Sydsjælland og tæt op ad Vestmotorvejen. Her finder du fine varer i skind og uld, herunder Hannes egne, spændende og smukke designs.

For at finde Hannes gård, når du kommer fra Næstved, skal du køre forbi BonBon Land i Holme Olstrup og dreje til højre et stykke længere fremme og køre mod Everdrup. Når du har passeret Everdrup, og du kan se Vestmotorvejen længere fremme og ikke kan komme længere, ligger Hannes store gård med alle de uldne herligheder inde til venstre.

En produktserie, som Hanne i mange år har mærket en stigende efterspørgsel efter, er de specialfremstillede hjemmesko. Hvis du har problemer med at holde varmen i fødderne, så er de disse hjemmesko værd at prøve. De er fremragende og har et fantastisk ry blandt Uldbutikkens kunder.

Mange af Uldbutikkens kunder har gennem årene gjort Uldbutikken til et af familiens tilbagevendende udflugtsmål. Og Hanne bliver glad, når der er børn og unge med i bilen. Butikken med alle de smukke varer, som er fremstillet i naturmaterialer, er nemlig en oplevelse for kunder i alle aldre.

Uldbutikken ligger lige op ad en stor skov og åbne naturarealer, så et besøg kan med fordel afrundes med en herlig spadseretur, et ophold i ”det grønne” og en udflugt med tæpper, madkurven og hyggeligt samvær. Og nu hvor det bliver efterår er det jo en fordel, at Hanne altid har en masse varer i butikken i uld og skind til at varme sig med.

Kontakt

Uldbutikken
v/ Fåreavler Hanne Petersen
Everdrupvej 29
4733 Tappernøje
55 56 44 16
uldbutikken@mail.dk

Foto: ABW