Let hverdagsmakeup handler om at bruge færre produkter og skabe et mere naturligt udseende. Du behøver ikke at bruge mange produkter eller bruge for meget tid på at lægge makeupen.
Husk, at en let hverdagsmakeup er meget personlig, og du kan tilpasse den til dine egne præferencer og stil. Formålet er at opnå en naturlig og frisk udstråling, der understreger din naturlige skønhed.

Her er en hverdags makeup-rutine:
1. Start med at rense og fugte dit ansigt som sædvanligt.
2. Påfør bubble serum i farven “natural” på hele dit ansigt. Dette vil give dig en let og naturlig glød.
3. Brug makeupbasen i en lyserød farve som concealer. Påfør den under øjnene og på eventuelle ujævnheder i huden for at opnå en jævn base.
4. Brug beauty læbebalsam i farven “blomme” som blush. Påfør en lille mængde på æblekinden og blend det godt ud for at skabe en subtil rosagtig glød.
5. Påfør en længde mascara på vipperne for at give dem længde og definition.
6. Brug den mørkebrune brynfarve til at udfylde og forme dine øjenbryn. Anvend produktet forsigtigt og naturligt for at fremhæve din ansigtsstruktur og få veldefinerede bryn.
7. Afslut din makeup med Miracle læbebalsam på læberne. Dette vil tilføre let farve, beskyttelse samtidig med at de bliver plejet.
Tilpas rutinen efter dine præferencer og tilføj eventuelt andre produkter, du normalt bruger, såsom øjenskygge eller eyeliner, hvis du ønsker det.

For andre gode råd og køb af nævnte produkter kan du finde dem på LANTZ Copenhagens Facebook side her og hjemmesiden her

Foto: LANTZ Copenhagen