Lørdag d. 19. marts kl. 11 er der mulighed for at se eller gense FASTER COOLS vidunderlige dukketeater-forestilling ANTONS STEN med den knuselskende lille hund Anton i hovedrollen. 

Aldersgruppe: For de 2 – 6 årige og deres voksne.
Varighed: ca. 35 minutter
Spillested: Teatersalen på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Grønnegade 10, 4700 Næstved. Indgang gennem Teatersalens lille foyer.

Billetter: Købes på www.billetten.dk eller på Grønnegades Kaserne kulturcenters billetkontor. Priser inkl. gebyr: 60 kr. for både børn og voksne.

Antons Sten er skabt efter svensk bogforlæg
Forestillingen er skabt ud fra svenske Lotta Geffenblads bog ”Astons Stenar”, der er en hel unik billedbog for de mindste.

Med bogen som udgangspunkt har Faster Cool skabt ANTONS STEN, der er blevet en musikalsk, sanselig og ordløs dukkeforestilling – visuelt inspireret af bogforlægget og en hyldest til barnets fantasi, empati og handlekraft – og til voksne, der respekterer barnets egen vej.

Publikum – både børn og voksne, har været meget begejstrede og teateranmelderne har også taget særdeles godt imod forestillingen. Me Lund fra TEATERAVISEN skrev bl.a.:

“Dansk Rakkerpak & Faster Cool dykker med legelyst og nysgerrighed ned i den svenske billed- og animationskunstner Lotta Geffenblads børnebog ‘Antons sten’. Resultatet er en følelse af vægtløs fryd i universet af talende sten og vuffende forældre…”

Om forestillingen
På vejen hjem får Anton øje på en sten. Den ser så ensom ud og den er kold. Imens mor kigger væk, kommer han den ned i en af hendes poser. Hjemme igen tager Anton sig af stenen. Han vasker og bader den og han giver den en seng og putter den. Snart er der sten overalt – selv i kaffekanden! En dag tager familien på strandtur – og stenene skal med. Anton opdager hvor dejligt stenene har det på stranden og beslutter, at stenene skal blive på stranden. … Men så ligger der lige en lille pind…

Bag forestillingen
Faster Cool alias Camille í Dali har denne gang både lavet dukker og scenografi og også komponeret forestillingens musik. Hun er selv med på scenen som dukkefører sammen med Christian Adelhorst Rossil. Teknikken er lagt i hænderne på René Lützen og Niels Grønne står sædvanen tro for instruktionen.

Foto: Niels Grønne