naestved-large

Enigt forretningsudvalg udtaler kritik af koncerndirektion

​​Et enigt forretningsudvalg i Region Sjælland udtaler kritik af regionens koncerndirektion i sagen om karkirurgisk behandling. Det er kendsgerningen, efter Forretningsudvalget i Region Sjælland har holdt et ekstraordinært møde for at tage stilling til den redegørelse fra koncerndirektionen, som regionsrådsformanden havde bedt om.

Læs mere
Enigt forretningsudvalg udtaler kritik af koncerndirektion

Hot Club Gypsy på Cafe Oliver

Hot Club Gypsy på Cafe Oliver
Der er livemusik på Café Oliver den 23.9 kl. 20. Det er Hot Club Gypsy, som spiller

Læs mere

Fandt 105 stjålne pc'er

Sydsjællands og Lolland Falsters Politis efterforskningssektion i Udlændingekontrolafdelingen efterforsker i øjeblikket en række større tyverier på Falster, hvor det formodes, at tyvekosterne er fragtet til udlandet. Efterforskere fra Udlændingekontrolafdelingen deltog i ransagningerne i Serbien, og her fandt politiet blandt andet 105 Lenovo pc’ere fra Næstved Kommune.

Læs mere
Fandt 105 stjålne pc'er

Et stort udvalg i nye og brugte biler

Et stort udvalg i nye og brugte biler
Det er en af de helt store investeringer, der skal foretages, når jagten på den næste bil går ind. Det er meget få, der sætter gang i anskaffelsen af en bil, som ikke sætter sig ned for grundigt at overveje de krav, der bør stilles, før beslutningen tages. Her er det oplagt at kontakte specialister som medarbejderne hos BilSyd i Næstved. 

Læs mere

Den gode gave

Hvis du leder efter en god gave, går du ikke galt i byen hos Den Grønne Butik i Næstved. Alle bliver glade for en smuk blomsterbuket, men hvis du er i tvivl om blomster vil falde i god jord, har Den Grønne Butik også et stort udvalg af lækker chokolade og andre delikatesser. Det dygtige personale kan sammensætte en gavekurv, som helt sikkert vil blive godt modtaget.

Læs mere
Den gode gave

Mere livskvalitet

Mere livskvalitet
I Tappernøje er Kristina Mortensen selvstændig LR partner. I webshoppen kan du få overblik over produkterne. Der er hurtig levering, og den er gratis, hvis du bestiller for min. 750 kr. LR Health & Beauty er et af de førende direkte salg-firmaer i Europa med et stort udvalg af helsekost og kosmetik til favorable priser.

Læs mere

Portrætter i studiet eller naturen

Fotograf Mick Johansen har specialiseret sig i portrætter og familiebilleder. Skal du bruge en fotograf til bryllup, konfirmation eller fødselsdag, så ring eller skriv og få et godt tilbud. Mick Johansen tager portrætter af babyer, børn og voksne eller hele familien. Han har et lille fotostudie, men bruger lige så ofte Næstveds pragtfulde natur som kulisse til portrætter.

Læs mere
Portrætter i studiet eller naturen

Naturen helt tæt på

Naturen helt tæt på
Fra mandag den 19. september til fredag den 11. november udstiller den lokale fotograf Philip Theilsgaard et udvalg af sine smukke billeder af naturen på Glumsø Bibliotek.

Læs mere

Læger får direkte telefonlinje til specialister

Patienter vil få hurtigere og bedre behandling - og måske spare en tur på hospitalet, når ny hotline giver Regions Sjællands praktiserende læger og sygehuslæger direkte adgang til specialister på Sjællands Universitetshospital.

Læs mere
Læger får direkte telefonlinje til specialister

Der sker en masse i Næstved - se Det sker

Følg Dit Næstved på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-naestved.dk

Bliv partner og styrk dit salg lokalt