naestved-large

Rektor hjemsendt

Efter en længere periode med uro og kritik af rektor Susanne Stubgaards ledelse på NGH igangsatte bestyrelsen i juni 2021 en ekstern undersøgelse af forholdet. Bestyrelsen modtog i går resultatet af undersøgelsen og har valgt at hjemsende rektor Susanne Stubgaard. Vicerektor Marianne Bollerup Neuer er konstitueret som leder af NGH indtil andet udmeldes.

Læs mere
Rektor hjemsendt

Kulturnatten 2021

Kulturnatten 2021
DANSK RAKKERPAK & FASTER COOL åbner igen dørene til Teatersalen og inviterer børn og voksne på en god kop græskarsuppe - serveret af egnsteatrets skøre serveringspersonale; sprudlende musik leveret af ”Vaskeholdet” og komisk sceneoptræden fra allerøverste skuffe med Alex og hans marionetdukke Mr. Barti. Tid og sted: fredag d. 1. oktober kl. 19-22 i Teatersalen, Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Læs mere

Big Bang og det usynlige univers

Den 5. oktober kl. 19.00-21.00 livestreamer Næstved Bibliotek fra Aarhus Universitet. Astronomi-professor Steen Hannestad fortæller om Big Bang, mørkt stof og endeløse galakser.

Læs mere
Big Bang og det usynlige univers

Drop-in Dåb

Drop-in Dåb
Det er aldrig for sent at blive døbt. En dyr fest er ikke nødvendig, og det behøver ikke at være under søndagens højmesse, hvor alles blikke hviler på dig. Det spiller heller ingen rolle, om du er 9 eller 85 år gammel. Igen i år tilbyder Sct. Peders Kirke i Næstved Drop-in Dåb.

Læs mere

Made in China

Deltag i et spændende foredrag om kulturforskelle i Kina med den lokale forfatter Simon Gjerø på Næstved Bibliotek tirsdag d. 12. oktober kl.19-21.

Læs mere
Made in China

Kulturnat på biblioteket

Kulturnat på biblioteket
Fredag den 1. oktober er der Kulturnat i Næstved, og biblioteket er naturligvis med. Besøg Næstved Bibliotek kl. 16.00-22.00 og deltag i en række spændende aktiviteter for store og små. Vi slutter af med en koncert med Katinka.

Læs mere

Ældrekoncerter var en succes

Under titlen ”Sanggaver til ældre” blev der den 15. september afholdt to koncerter i Ny Ridehus på Grønnegades Kasernes Kulturcenter – én for kommunens plejecenterbeboere og én for alle, hvor der blev samlet penge ind til at fortsætte koncerterne ude på plejecentrene.

Læs mere
Ældrekoncerter var en succes

Alle jobsøgende er inviteret til Jobmesse 2021

Alle jobsøgende er inviteret til Jobmesse 2021
Hvilke lokale virksomheder mangler arbejdskraft? Hvordan søger man job og kommer til samtale? Og hvad er mulighederne for efteruddannelse? Det er nogle af de spørgsmål, man som jobsøgende kan få svar på, når Næstveds store jobmesse åbner 23. september 9.30-12.00 i Herlufsholm Idrætscenter.

Læs mere

Der sker igen en masse i Næstved - se Det sker

Følg Dit Næstved på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-naestved.dk

Bliv partner og styrk dit salg lokalt