naestved-large

Picasso-omvisning

Kom med på en omvisning i 'Picasso - En hyldest til keramikken', hvor vi går tættere på udstillingen og vores enestående iscenesættelse af værkerne.

Læs mere
Picasso-omvisning

Byvandring: Næstveds historier

Byvandring: Næstveds historier
På turen gennem Næstveds gader møder vi Næstveds- og somme tider Danmarks- og endda verdenshistorie. Købmænd, munke, håndværkere, soldater og fattige - alle har de sat sig spor i vores by. Nogle kender vi ved navn, andre giver sig til kende gennem overleverede kilder. Det sker d. 3. juli 2022.

Læs mere

Ænder i din fehave

Hver enkelt Fairy Garden er lige så unik som sin designer. Der er ingen rigtig eller forkert måde at lave en fehave på. Alle produkterne kan bruges både indendørs og udendørs – hele året. Du kan lave en magisk minihave i et bed, på din altan, i en krukke eller i din vindueskarm.

Læs mere
Ænder i din fehave

Foredrag: Pilgrim på Caminoen

Foredrag: Pilgrim på Caminoen
Leif Egmont Nielsen, vandrede i 2018 og igen i 2021 den 784 km. lange pilgrimsrute fra Saint Jean Pied de Port i Frankrig til Santiago de Compostela i Spanien. Man skal se billeder fra turen og høre om samlivet med andre pilgrimsvandrere, om livet på refugierne med fælles sovesale og til tider meget primitive faciliteter. Det sker Torsdag, den 19. maj 2022, kl. 19 - 21.

Læs mere

Næstveds nye ILVA åbner 27. maj

ILVA er rykket til Næstved Retail Park, hvor der er stor åbningsfest fredag den 27. maj. Det nye bolighus skal især inspirere områdets mange børnefamilier. I månedsvis har håndværkere og ILVA´s medarbejdere knoklet for at blive klar i det spritnye ILVA bolighus i Næstved Retail Park. Der er blevet indrettet og klargjort og kunderne kan glæde sig til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Læs mere
Næstveds nye ILVA åbner 27. maj

Politirapporten

Politirapporten
En 30-årig kvinde var søndag eftermiddag taget på jagt efter gode billeder. I den forbindelse gik hun rundt på jernbanelegemet i nærheden af Ringstedgade i Næstved. Det kan jo være ganske farligt at færden på eller langs med skinnerne, og det er derfor af naturlige årsager ulovligt. Så da patruljen fandt frem til kvinden, blev hun sigtet efter jernbaneloven.

Læs mere

Politiet undersøger episoder på Herlufsholm Skole

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er bekendt med dokumentarudsendelsen ”Herlufsholms hemmeligheder”, som blev vist torsdag den 5. maj 2022 på TV2. I dokumentaren beskrives episoder, som kan være overtrædelser af straffeloven. Det vil politiet nu undersøge nærmere

Læs mere
Politiet undersøger episoder på Herlufsholm Skole

Der sker en masse i Næstved - se Det sker

Følg Dit Næstved på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-naestved.dk

Bliv partner og styrk dit salg lokalt