naestved-large

Litterær vandring i Glumsø

Der er tidligere lavet litterære vandringer bl.a. i Digtervejskvarteret, i Fruens Plantage og på Rønnebæksholm i Næstved.

Læs mere
Litterær vandring i Glumsø

Næstved Plademesse - en fest for musikelskere

Næstved Plademesse - en fest for musikelskere
Lørdag den 10. september kl. 10.00-15.00 er det igen tid til Sydsjællands største plademesse, der afholdes på Næstved Bibliotek. Gør en god handel - og hør et foredrag om de mange legendariske koncerter på Munkebakken i årene 1971-1983.

Læs mere

Ministerbesøg i Region Sjælland

Region Sjælland bakker op om idéen med at koble den grønne omstilling og erhvervsskoler. Og der er allerede nu lavet et stort forarbejde for at sikre et samarbejde på tværs af kommuner og uddannelsesinstitutioner.

Læs mere
Ministerbesøg i Region Sjælland

Husk billetten til bus og lokaltog det bliver dyrere at køre uden

Husk billetten til bus og lokaltog  det bliver dyrere at køre uden
Det bliver dyrere at køre uden gyldig billet i bus og lokaltog på Sjælland. Mobilitetsselskabet Movia regulerer pr. 1. oktober i år kontrolafgiften for kunder, der ikke har betalt for turen. Kontrolafgiften stiger til 1.000 kr. for voksne og 500 kr. for børn og hunde uden billet

Læs mere

Frisurer til hverdag og fest

En af Næstveds mest erfarne dame- og herrefrisører er Uniq Hair Trend. Siden frisørsalonens start i 2007 har frisørmester Linda Poulsen og hendes dygtige medarbejdere leveret flot hår til enhver lejlighed. Du finder Uniq Hair Trends moderne salon med egen parkering bag salonen. Kom blot ind og få en parkeringsbillet, så kan du parkere gratis hele dagen.

Læs mere
Frisurer til hverdag og fest

Hold hovedet koldt i varmen

Hold hovedet koldt i varmen
Varmen er over os, og det er skønt med solskin, men det kan også være farligt, hvis man ikke passer på sig selv og sine nærmeste. I forbindelse med DMI´s varsling om hedebølge, har Den Lokale Beredskabsstab været samlet, for at udveksle erfaringer og aftale, hvordan vejrsituationen bedst håndteres. Myndighederne følger situationen nøje og kommer her med nogle gode råd til borgerne til, hvordan vi kan passe på hinanden og undgå hedeslag.

Læs mere

Der sker en masse i Næstved - se Det sker

Følg Dit Næstved på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-naestved.dk

Bliv partner og styrk dit salg lokalt