Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen, og Arena Næstveds direktør Jakob Brixvold, har givet hånd på forlængelse af samarbejdet om kampe og træning og har desuden indgået en ny aftale, hvor Team FOG Næstved flytter sin adresse til Arena Næstved, og fremover vil drive sin administration med udsigt over hal 1.

Klar til sæsonstart
-Partnerskaber er en vigtig del af vores forretning, siger direktør i Arena Næstved Jakob Brixvold, og vi glæder os over at fortsætte og udbygge samarbejdet med Team FOG Næstved. Det lokale basketball-team har netop fået den sidste spiller på plads i truppen før sæsonstart, og er godt rustet med ny træner fra USA. -Vi står klar i startboksen, siger direktør i Team FOG Næstved Andreas Larsen. En fornyelse af samarbejdet med Arena Næstved er en vigtig del at få på plads, så vi kan fokusere på resultaterne på banen, siger han.

Kontor med udsigt over hal 1
Fra årsskiftet får han udsigt til træningsbanen i hal 1 fra sit kontor, og det giver god mening at have alle aktiviteter samlet på et sted, mener han. Den allerede eksisterende aftale, som nu er forlænget i to år til midten af 2024, beskriver samarbejdet omkring brug af hal 1 og arena, depoter, sponsorfaciliteter mv, mens den nye aftale med samme løbetid, er en decideret udlejningsaftale af kontor- og mødelokaler, som bliver istandsat til Team FOG Næstved rykker ind på adressen til december.

Team FOG Næstved har sæsonpremiere med en kamp mod Randers Cimbria den 23. september, og flytter efter planen til sine nye kontorlokaler i Arena Næstved d. 1. december 2021.

Pressefoto