De har endnu en gang tilladt os at tage en omgang oprydning under vandet. 

Denne gang var de til stede i Susåen, nærmere specifikt ved Rådmandshaven lørdag d. 17. september i anledningen af World Cleanup Day i samarbejde med Ren Natur. De har flere gange før fjernet affald fra netop denne lokation, og besluttede sig for, de de tog endnu en omgang her.

“Vi kan kun sige, at vi er overvældet! Det lader til, at alle har taget ansvar ift. hvordan vi holder affald ude af naturen! På trods af vi havde hele 7 fantastiske dykkere i vandet i næsten 4 timer, så lykkedes det dem næsten ikke at finde noget affald, og de måtte til sidst kravle op af vandet, da der simpelthen ikke var mere at komme efter 

Vi synes virkelig det er fantastisk, at vi kan se, at fokus på at få fjernet affald i naturen, har så stor en indvirkning, og at rent faktisk gør en kæmpe forskel.

Så vi vil gerne sige TUSINDE TAK til alle der går efter en skraldespand i stedet for bare at smide affaldet! Det gør en verden til forskel 

I billedserien her kan I få et indblik i, hvor svindende mængden af affald er fra samme sted de 3 gange, vi har været der. Der ligger også lidt billeder fra dagen i dag.

Næste gang vi sætter fokus på dette, bliver i foråret 2023, og her lover vi at finde et nyt sted at få fjernet affaldet 

Af fund kan nævnes:

3 cykler, 1 knallert, 1 indkøbsvogn, 200 flasker og dåser, mange plastik poser, en pengekasse, vejskilte, 8 meter langt rør, en have stol, 1 kikkert, 1 crocs, tøj, 1 pakke spaghetti, 1 iPhone,”

Pressefoto