Perles Smørrebrød
Mosevej 2A – st.
4700 Næstved
60162600
Perlescatering@hotmail.com

Følg Perles Smørrebrød på Facebook

Klassisk dansk smørrebrød
Længes du efter et stykke med dyrlægens natmad, roastbeef, ribbensteg, rullepølse, røget laks mv., skal du lægge vejen forbi Mosevej i Næstved.

Perles Smørrebrød leverer klassisk dansk smørrebrød, der efterspørges af både lokale borgere og udenlandske turister. Smørrebrødet er som bekendt et af de fænomener, Danmark er mest kendt for i udlandet, hvor vores gode rugbrød med kvalitetspålæg kaldes “Danish open sandwiches”.

Perles Smørrebrød, der er opkaldt efter indehaver Perle Christensen, kunne i oktober 2022 fejre sin 4 års fødselsdag. Det blev fejret med gratis romkugler – for Perles Smørrebrød er også kendt som Perles Catering, som er leveringsdygtig i lækre sandwich og kager til private og erhverv i Næstved, Faxe, Vordingborg og omegn.

Uprætentiøst og godt
Perles Smørrebrød holder fast i de gamle og stolte traditioner omkring hjemmelavet smørrebrød, da dette sikrer dig et sundt og smagsfyldt måltid til en rimelig pris. Og det uprætentiøse er eftertragtet. Mange års globalisering, hvor alle nationaliteters delikatesser kan findes i supermarkeder og på restauranter, har medført at stadig flere i dag sætter pris på danske fødevaretraditioner.

Mad ud af huset lavet med kærlighed
Perles Catering kan klare stort set alle opgaver. Udover smørrebrød, sandwich og kager, leverer de brunchmenuer eller buffeter. Der er mange ting at tænke på ved et større selskab. Når du får maden leveret fra Perles Catering i Næstved, får du overskud til at hygge om dine gæster.

”Vi elsker at lave mad, hvilket sikrer dig mad af den højeste kvalitet,” fortæller Perle Christensen, der samtidig understreger, at du får maden til en fornuftig pris.

Mad til hverdag og fest, dåb og bryllup, påske og jul, små og store selskaber – du er altid velkommen til at kontakte Perle, hvis du vil vide mere.

Kunderne siger
”Vi fik i weekenden til barnedåb noget super godt højtbelagt smørrebrød til en super pris. Servicen var god hele vejen igennem og de var meget fleksible omkring ændring i mængden af smørrebrød i disse usikre coronatider. Især deres hønsesalat blev rost af gæsterne. Helt klart et sted vi køber fra igen” – Camilla

”Fik den lækreste julemiddag på jobbet – selv vores “Jeg laver det bedst selv mand” roste maden” – Knirke

”Mega god service og fik lavet verdens flotteste kage til en rigtig god pris! Ikke sidste gang jeg kommer her” – Signe

sølvpartner