fuglebjerg kro1Fuglebjerg Kro
v/ Kirsten Egholm Pedersen
Torvet 1
4250 Fuglebjerg
Tlf. 55 45 30 47
info@fuglebjergkro.dk

Følg Fuglebjerg Kro på Facebook 

Åbningstider for køkkenet dagligt hele ugen kl. 12.00 – 20.30

Historiens vingesus
Der har eksisteret en kro tæt ved landevejen i Fuglebjerg midt mellem Næstved og Slagelse i mange, mange år, og man kan med sikkerhed følge kroen helt tilbage til 1500-tallet. Den nuværende bygning, der huser Fuglebjerg Kro, blev bygget i 1856, og ejerne har siden 1998 løbende renoveret ejendommen med en udstrakt respekt for kroens stemning og kultur. Fuglebjerg Kro er kongeligt priviligeret med lukket kongekrone, som er finere end en normal kongelig priviligering

Fuglebjerg Kro er ideelt placeret i det midtsjællandske landskab, som udgangspunkt for ture til mange af Vest- og Sydsjællands gamle købstæder. Næstved, Sorø, Slagelse og Skælskør ligger alle kun omkring 20 km væk, ligesom den vidunderlige Bisserup Strand med det klare havvand og den lange sandstrand kan nås på bare 20 minutter.

Dansk køkken
Området er kendt som et af Danmarks bedste spisekamre, Fuglebjerg Kro har et udstrakt og nært samarbejde med mange lokale fødevareproducenter. Køkkenet laver overvejende dansk mad, og følger sæsonen sammen med de ofte lokale leverandører. Kroens kartofler er specielt sorteret, så konsistens og smag kan fastholdes, og alt okse- og kalvekødet, der kommer ind gennem køkkenet, bliver leveret direkte fra det lokale okseslagteri. Det giver sikkerhed og tryghed i det daglige, og kroen i Fuglebjerg er da også indehaver af statens såkaldte elitesmiley. 

Køkkenpersonalet kræser hver eneste dag for detaljerne, og bruger de gode råvarer til blandt andet at bage kroens elskede hjemmebagte brød og til det syltede tilbehør.

fuglebjerg kro3Fest og glæde
Der bliver holdt mange selskaber på kroen, hvor de atmosfærefyldte lokaler og maden er med til at sætte gode rammer for festen og skabe de glade minder. Står du som vært og skal finde lokaler, hvor du kan holde en barnedåb, en konfirmation, et bryllup eller en reception, træder Fuglebjerg Kro gerne til. Hvis arrangementet foregår om sommeren, kan noget af eller hele festen foregå under de grønne lindetræer i kroens gårdhave, ligesom gæsterne altid kan nyde haveanlægget.

Holder du festen derhjemme, kan du slippe for det store arbejde i køkkenet. Fuglebjerg Kro kan aflaste dig, så I som værtspar kan bruge jeres tid sammen med jeres gæster. I sammensætter menuen med kroen, og hvis det er nødvendigt, kommer kokken med til festen for at anrette og foretage den endelige tilberedning.

Billige værelser
Kroen har gode dobbeltværelser til overnattende gæster. Priserne er beskedne, fordi badeværelse og toilet er ude på gangen. Det er et stort plus, at du som vært kan tilbyde dine gæster overnatning på stedet. Festen bliver ofte bedre, når gæsterne ikke skal køre hjem!


sølvpartner