Spændende kunstnere udstiller i hele november i KUBA’s pop-up-galleri i butikscenteret.

Kirsten Egelund Hansen, præsenterer sig med disse ord:
Jeg er autodidakt billedskaber, der siden 2000 har udarbejdet malerier på lærred med acrylmaling. Jeg har ikke en fast stil, da jeg lader mig inspirere af mange ting og elsker at afprøve noget nyt. Laver også acryl på papir, collager samt akvarel i større format.

Når jeg ikke maler, elsker jeg at lave keramik. Her modellerer jeg, laver plade-/pølseteknik fortrinsvis i stentøjsler og raku. Raku er spændende, da man aldrig kender resultatet.

Jeg har flere gange fået optaget værker til den censurerede HCA udstilling i Odense.

Birgit Jørgensen præsenterer sig selv med disse ord:
Jeg har tegnet og malet siden jeg var barn, men har holdt små og store pauser. De sidste 10 år har jeg malet med akryl på lærred, samt lavet monoprint. Jeg får min inspiration fra naturen hvor jeg maler fugle, dyr og landskaber.

Ellen Jacobsen præsenterer sig med disse ord:
Jeg er uddannet lærer, har undervist i billedkunst og har deltaget i kurser i maleri og skulptur på Århus Kunstakademi.

Jeg har bl.a. udstillet på “Galleri gammelstrand” og på “Nomad art Galleri” i Islamabad, Pakistan og har været med i “Åbent Atelier” flere gange.

Jeg arbejder med figurative og non-figurative billeder. Lyset, kontrasten og farvekompositionen har altid fascineret mig. I leret er det formen, der har min interesse.

Herudover udstiller Jonna Solbjerg.

Galleriet har åbent hver fredag kl. 13 – 17 og lørdag kl. 11 – 13. Der er fri entré.

Foto: ABW

 

Del på sociale medier