Når Lars Damsgaard i forløbet hjælper dig med at tømme noget af rygsækken, eller du bliver overbevist om, at det er muligt både at tage rygsækken af og på, så bliver det meget enklere for dig at tale om og til de udfordringer, du slæber rundt på.

ACT er en anerkendt metode, som er udviklet gennem en årrække, og som har vist sig særdeles effektiv til at fjerne alvorlige tilstande som stress og angst.

Stress og angst er i alvorlige tilfælde skyld i sygemeldinger, som kræver både professionel og ofte langvarig behandling. Kan man mærke stresssymptomer eller har oplevet panikangst, er det vigtigt ikke at tænke, at det går vel over af sig selv. Det vil være meget mere fornuftigt at lytte til det, som din krop og dit sind forsøger at fortælle dig om det, du mærker.

Støtte for grupper og enkeltpersoner

Lars er ejer af LD-Consulting. Som uddannet psykoterapeut og stresscoach med mange års erfaring fra erhvervslivet og som personlig samarbejdspartner har han mulighed for at være en del af et udviklingsforløb for dig. Da han har egne klinikker på adresser i Næstved og Roskilde, er det let at kontakte ham og aftale et møde i trygge rammer.

Lars har over 25 års erfaring som leder i erhvervslivet, og som coach og gestaltterapeut har han muligheden for at være med på din rejse frem mod at få lettet noget af den bagage, som har fulgt dig, og som helt sikkert har belastet vandringen i hverdagen.

Når du opnår den accept, der ligger i ikke at se udfordringerne som en del af dig selv, men som noget, du har med dig, vil en ny vej helt sikkert åbne sig. Så kan den blive banet frem mod nye, spændende mål og oplevelser. Og det kan pege mod en fremtid, hvor du ikke stiller urimelige krav til dig selv, og hvor du kan arbejde på at leve og opleve det pragtfulde liv, som er lige præcis dér, hvor du er her og nu.

Besøg hans hjemmeside her