Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2021/04/19 til 2021/04/27.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spritbilister
En ældre kvinde fik ved 10-tiden fredag formiddag stjålet sin pung op af tasken, da hun stod i en butik på Ringstedgade i Næstved. Pungen indeholdt kvindens kørekort og øvrige personlige kort samt et mindre kontantbeløb. Det samme skete for en ældre mand, der fredag middag fik stjålet sin pung, mens han handlede i et supermarked på Erantisvej i Næstved. Manden oplevede at to kvinder var gået tæt på ham inde i butikken, da pungen forsvandt. Kvinderne beskrives begge som 25-30 år, 155-160 centimeter høje, mørkhårede og iført mørke jakker og mørkeblå jeans. Oplysninger til politiet på telefon 114.

I går først op eftermiddagen måtte brandvæsenet rykke ud til en bebyggelse lidt uden for Næstved, hvor en 85-årig mand netop havde været ude for at svide skvalderkålen under hækken. Varmepåvirkningen fik dog den tørre hæk til at bryde i brand, men ilden blev bekæmpet, inden den kunne nå at brede sig. Den 85-årige blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

En anmelder fortalte ved tre-tiden mandag eftermiddag at han havde forhindret en meget beruset mand i at køre fra en adresse i Karrebæksminde. Anmelderen fortalte at mandens bil var parkeret i vejkanten og stod og tissede i det fri.

En 54-årig mand fra Næstved blev mandag sigtet ikke mindre end tre gange for blufærdighedskrænkelse.

Første gang blev han sigtet ved middagstid uden for Kvickly i Næstved Midtby, efter han havde blottet sig for flere forbipasserende.

Ved 17-tiden anmeldte en husejer i Fodby uden for Næstved, at den 54-årige nu stod og blottede sig og tissede i hans have. Politiets patrulje kontaktede den 54-årige og sigtede ham igen for blufærdighedskrænkelse.

Hændelser
Glumsø: Spirituspåvirket mand i bil torpederede garage og fortsatte helt ind i baghaven
Fredag aften klokken 21.07 kørte en 27-årig spirituspåvirket mand sin bil af Sandbyvej i Tyvelse ved Glumsø og torpederede en garage med så meget kraft, at bilen fortsatte ind gennem bygningen, kørte gennem et buskads og endte i baghaven til huset. Den 27-årige blev kvæstet ved ulykken og indlagt på Slagelse sygehus. Han er sigtet for spiritus og narkokørsel. Ingen andre kom til skade ved ulykken.

Næstved: Tyveri af pung i LIDL
En ældre kvinde fik ved 10-tiden fredag formiddag stjålet sin pung op af tasken, da hun stod i en butik på Ringstedgade i Næstved. Pungen indeholdt kvindens kørekort og øvrige personlige kort samt et mindre kontantbeløb. Det samme skete for en ældre mand, der fredag middag fik stjålet sin pung, mens han handlede i et supermarked på Erantisvej i Næstved. Manden oplevede at to kvinder var gået tæt på ham inde i butikken, da pungen forsvandt. Kvinderne beskrives begge som 25-30 år, 155-160 centimeter høje, mørkhårede og iført mørke jakker og mørkeblå jeans. Oplysninger til politiet på telefon 114.

Næstved: Med kokain og kniv
I forbindelse med en patruljering ved Rådmandsengen i Næstved lørdag klokken 20.33 traf et par betjenten en 18-årig unge mand. Ved en nærmere undersøgelse fandt betjentene kokain og en ulovlig kniv på ham. Han blev derfor sigtet efter lov om euforiserende stoffer og efter knivloven.

Næstved: Tørt vejr og forhøjet tørkeindeks
I gårsdagens døgnrapport nævnte vi, at man skulle være ekstra påpasselig med åben ild i naturen, for lige i øjeblikket er der et forhøjet tørkeindeks, og der skal ikke nødvendigvis så meget til, før der kan opstå en brand i tørre buskadser og ukrudt. Det fremgik også af flere medier. En ukrudtsbrænder kan derfor også være risikabel at anvende. Det måtte en 50-årig mand fra Fuglebjerg sande, da han torsdag eftermiddag arbejdede med en ukrudtsbrænder ved en virksomhed i Holsted Park i Næstved. Varmen påvirkede noget træbeklædning, som brød i brand. Brandvæsenet fik hurtigt kontrol med ilden, som blev slukket, uden at der skete store skader. Den 50-årige blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

Næstved: Pas på med ukrudtsbrænderen
Det er muligt, at haver og skove er på nippet til at springe ud i grønt flor, men det betyder ikke, at alt er godt. Fx er det i øjeblikket ganske tørt, og der skal ikke nødvendigvis særligt meget til, for at der opstår en brand. Og da slet ikke, hvis man er ude med ukrudtsbrænderen for at få styr på skvalderkål eller andre uønsket botanik. Derfor opfordrer politiet til at omgås ild i naturen med forsigtighed – og især en ukrudtsbrænder.

Næstved: Stjal parfume
Politiet blev onsdag klokken 17.40 kaldt til Næstved Storcenter, hvor medarbejdere og vagter var i færd med at løbe en butikstyv op. Han blev standset ved ZBC, og det viste sig, at han havde tre parfumer på sig, som han havde stjålet i
Matas. Det var en 30-årig mand fra Skælskør, som blev sigtet for butikstyveri. Da politibetjentene visiterede den 30-årige, fandt de 0,4 gram amfetamin, han havde i et cigaretetui, og derfor blev han også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Karrebæksminde: Beruset mand
En anmelder fortalte ved tre-tiden mandag eftermiddag at han havde forhindret en meget beruset mand i at køre fra en adresse i Karrebæksminde. Anmelderen fortalte at mandens bil var parkeret i vejkanten og stod og tissede i det fri.Da patruljen ankom, afviste den 66-årige at han ville køre i bilen. Han er uden fast bopæl og sover i sin bil. Bilen er uden forsikring og nummerpladerne blev derfor klippet.

Næstved: Blottede sig tre gange på en dag.
En 54-årig mand fra Næstved blev mandag sigtet ikke mindre end tre gange for blufærdighedskrænkelse. Første gang blev han sigtet ved middagstid uden for Kvickly i Næstved Midtby, efter han havde blottet sig for flere forbipasserende. Ved 17-tiden anmeldte en husejer i Fodby uden for Næstved, at den 54-årige nu stod og blottede sig og tissede i hans have. Politiets patrulje kontaktede den 54-årige og sigtede ham igen for blufærdighedskrænkelse. Tredje gang var blot en halv time senere – igen i Fodby – anmeldte beboere i samme ejendom, at den 54-årige blottede sig.Manden virkede psykisk ustabil og påvirket, og politiet valgte derfor at anholde ham og lade ham overnatte i detentionen. Manden blev løsladt til morgen.

Næstved: Bål i haven
Søndag klokken 16.28 var en politipatrulje kaldt ud til en adresse i Næstved, hvor en anmelder havde fortalt, at der blev brændt have- og byggeaffald af. Ganske rigtig var der et pænt stort bål, og beboeren på stedet – en 47-årig mand fra Næstved – blev sigtet efter beredskabsloven.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Hvedevænget Hus Onsdag klokken 7.30-14.50 Træfigurer og figurer af kgl. porcelæn
Næstved Solbakkevej Hus Onsdag klokken 6.20-15.12 Ikke umiddelbart stjålet noget

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Fensmark Holmegaardsvej Fredag kl. 11.01 – 12.30 Betjente fra færdselsafdelingen havde en kontrol, hvor de bl.a. målte hastigheden med laser. Tre blev målt til at køre mere end 30% for hurtigt, hvilket udløser et klip i kørekortet.
Næstved Ring Nord Onsdag klokken 21.45-22.15 En enkelt bilist blev målt til at køre ikke mindre end 153 km/t, hvor den højst tilladte hastighed er 90 km/t. Det udløser en betinget frakendelse af kørekortet
Glumsø Nyvej Tirsdag klokken 16.45-17.15 En bilist blev standset og sigtet for kørsel uden førerret, og en narkotest gav udslag for både amfetamin og cannabis. Da han flere gange tidligere var sigtet for at køre uden kørekort, blev bilen beslaglagt på stedet. Bilens ejer blev sigtet for at have overladt den til en person, der ikke havde kørekort, og da der var mindreårige bil med i bilen, blev de sociale myndigheder også underrettet om sagen
Næstved Parkvej Tirsdag klokken 17.50-20.10 Tre blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen og en for at køre uden sikkerhedssele
Sandved Langgade Mandag klokken 17.30-18.00 Bestilt færdselskontrol: En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Vordingborgvej ved Trekanten Mandag klokken 17.22-20.09 650 43 60 km/t 89 km/t Fire klip
Tappernøje Bårsevej, Snesere Mandag klokken 15.21-16.27 17 50 km/t  
Næstved Hvedevænget Søndag kl. 19.31 – 20.20 45 50 km/t 57 km/t
Sandved Hovedgaden Søndag kl. 16.01 – 18.31 148 45 40 km/t 63 km/t 10 klip
Næstved Østre Ringvej Kl. 6.28 – 11.30 1872 1 50 km/t 71 km/t
Fuglebjerg Lundevej Onsdag klokken 8.41-9.45 43 3 50 km/t 63 km/t
Næstved Østre Ringvej Fredag kl. 14.40 – 19.30 2057 8 60 km/t 86 km/t 1 klip
Næstved Præstø Landevej Søndag kl. 9.30 – 11.25 710 9 80 km/t 101 km/t
Næstved Præstø Landevej Søndag kl. 11.45 – 13.20 370 70 km/t

 

Foto: ABW
Del på sociale medier