Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2021/04/12 til 2021/04/20.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spritbilister
En anmelder fortalte ved tre-tiden mandag eftermiddag at han havde forhindret en meget beruset mand i at køre fra en adresse i Karrebæksminde. Anmelderen fortalte at mandens bil var parkeret i vejkanten og stod og tissede i det fri.

En 54-årig mand fra Næstved blev mandag sigtet ikke mindre end tre gange for blufærdighedskrænkelse.

Første gang blev han sigtet ved middagstid uden for Kvickly i Næstved Midtby, efter han havde blottet sig for flere forbipasserende.

Ved 17-tiden anmeldte en husejer i Fodby uden for Næstved, at den 54-årige nu stod og blottede sig og tissede i hans have. Politiets patrulje kontaktede den 54-årige og sigtede ham igen for blufærdighedskrænkelse.

Tirsdag klokken 10.30 standsede politiet en bil med fire mænd i på Hvedevænget til en rutinekontrol. De fire mænd, der er i alderen 22-29 og fra Vestsjælland, viste sig at køre rundt med en pose med i alt 207,3 gram hash, og i en tom dåse fra energidrik var der 12 små poser med i alt seks gram kokain. De ulovlige stoffer blev konfiskeret, og de fire mænd blev anholdt og sigtet for salg af ulovlige stoffer. De blev afhørt på politistationen i Næstved og blev løsladt igen sidst på eftermiddagen.

Mandag klokken 17.03 fik politiet en anmeldelse om, at en mand optrådte meget ophidset og vredt på en adresse i Slagelse. Politiet fik ro på stedet, og den pågældende – en 24-årig mand – blev anholdt klokken 17.20 og taget med til politistationen i Næstved. Da han blev visiteret, fandt politibetjentene 2,6 gram ketamin, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Den 24-årige blev løsladt igen klokken 20.40.

Hændelser
Karrebæksminde: Beruset mand
En anmelder fortalte ved tre-tiden mandag eftermiddag at han havde forhindret en meget beruset mand i at køre fra en adresse i Karrebæksminde. Anmelderen fortalte at mandens bil var parkeret i vejkanten og stod og tissede i det fri.Da patruljen ankom, afviste den 66-årige at han ville køre i bilen. Han er uden fast bopæl og sover i sin bil. Bilen er uden forsikring og nummerpladerne blev derfor klippet.

Næstved: Blottede sig tre gange på en dag.
En 54-årig mand fra Næstved blev mandag sigtet ikke mindre end tre gange for blufærdighedskrænkelse.Første gang blev han sigtet ved middagstid uden for Kvickly i Næstved Midtby, efter han havde blottet sig for flere forbipasserende.Ved 17-tiden anmeldte en husejer i Fodby uden for Næstved, at den 54-årige nu stod og blottede sig og tissede i hans have. Politiets patrulje kontaktede den 54-årige og sigtede ham igen for blufærdighedskrænkelse.Tredje gang var blot en halv time senere – igen i Fodby – anmeldte beboere i samme ejendom, at den 54-årige blottede sig.Manden virkede psykisk ustabil og påvirket, og politiet valgte derfor at anholde ham og lade ham overnatte i detentionen. Manden blev løsladt til morgen.

Næstved: Bål i haven
Søndag klokken 16.28 var en politipatrulje kaldt ud til en adresse i Næstved, hvor en anmelder havde fortalt, at der blev brændt have- og byggeaffald af. Ganske rigtig var der et pænt stort bål, og beboeren på stedet – en 47-årig mand fra Næstved – blev sigtet efter beredskabsloven.

Næstved: Patroner i bilen
Torsdag klokken 16.55 standsede politiet en bil i Jernbanegade i Næstved. Føreren var en 29-årig mand fra Gørlev, der var frakendt førerretten, så derfor blev han sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Der var en 30-årig mand fra Frederiksværk med i bilen, og da politibetjentene undersøgte bilen, fandt de fire patroner, og de to mænd blev herefter anholdt klokken 17.05, og den 30-årige blev sigtet for overtrædelse af våbenloven. De blev begge afhørt på politistationen i Næstved og løsladt igen klokken 18.23.

Næstved: Købte hash og havde kniv i lommen
En anmelder kontaktede onsdag aften politiet og fortalte at han havde observeret en narkohandel på Østre Ringvej – i et område, hvor politiet i den seneste har haft et ekstra vågent øje.Ved visitation af to unge mænd fandt politiet efterfølgende tre klumper hash hos den ene – samt en låsbar foldekniv med et blad på 8 centimeter. Den 17-årige mand blev sigtet for lov om euforisende stoffer samt overtrædelse af våbenloven – og blev efterfølgende løsladt med sigtelsen opretholdt.

Næstved: Standset med ulovlige stoffer i bilen
Tirsdag klokken 10.30 standsede politiet en bil med fire mænd i på Hvedevænget til en rutinekontrol. De fire mænd, der er i alderen 22-29 og fra Vestsjælland, viste sig at køre rundt med en pose med i alt 207,3 gram hash, og i en tom dåse fra energidrik var der 12 små poser med i alt seks gram kokain. De ulovlige stoffer blev konfiskeret, og de fire mænd blev anholdt og sigtet for salg af ulovlige stoffer. De blev afhørt på politistationen i Næstved og blev løsladt igen sidst på eftermiddagen.

Næstved: Bilist kørte frem mod mor og barn i fodgængerfelt
Politiet eftersøger vidner til en episode tirsdag eftermiddag klokken 14 i krydset ved Østre Ringvej og Kildemarksvej i Næstved.En 36-årig kvinde og hendes syvårige søn krydsede Østre Ringvej i fodgængerfeltet, da en nyere sort bil først gassede voldsomt op og efterfølgende kørte frem og ramte barnet på benet – heldigvis uden personskade.Kvinden beskriver føreren af den sorte bil som en mand i 50’erne. På passagersædet sad en kvinde med asiatisk udseende.Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger. Ring til politiet på 114.

Fensmark: Fik en snak med knallertkørere
I den seneste tid har politiet modtaget flere anmeldelser om utryghedsskabende knallertkørsel i Fensmark, og derfor kører der jævnligt en politipatrulje gennem byen. Det skete også mandag eftermiddag, hvor to politibetjente fra lokalpolitiet fik en snak med tre unge gutter, der arbejdede med deres knallerter i en indkørsel.

Næstved: Smadrede forruden på politibil
Politiet blev mandag klokken 21.23 kaldt til Marskvej, hvor der var opstået noget uro. I et ubemærket øjeblik lykkedes det en mand at kyle en palle op på politibilen, så forruden blev knust. Det var en 26-årig mand fra lokalområdet, og han blev sigtet for hærværk.

Næstved: På knallert uden styrthjelm og kørekort
Da en politipatrulje i går klokken 18.30 kørte i Gelsted lagde betjentene i bilen mærke til en dreng, som kom kørende på en lille knallert uden styrthjelm. Han blev derfor standset, og det viste sig at være en 15-årig dreng fra byen. Da betjente spurgte ind til et kørekort til knallerten måtte drengen gå til bekendelse og fortælle, at sådan et havde han ikke. Derfor blev han sigtet for ikke at køre på knallert uden at have knallertkørekort og for ikke at have styrthjem på. Han måtte herefter også lide den tort at skulle trække knallerten hjem, hvor han sammen med de voksne på stedet blev afhørt yderligere.

Næstved: Havde kokain på sig
Efter et tip om at der formentlig blev solgt narko på en adresse på Østre Ringvej, fik en politipatrulje fredag fat i en 48-årig mand fra Næstved, der havde noget kokain på sig. Han blev sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

Næstved: Råbte efter politiet
En 19-årig mand fra Herlufmagle kan nu vente en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Søndag klokken 2.30 råbte han
fucking pansere efter et par politibetjente på en tankstation i Ringstedgade. Bøden er på 1.500 kroner, og den dukker automatisk op i den 19-åriges e-boks.

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Sandved Langgade Mandag klokken 17.30-18.00 Bestilt færdselskontrol: En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen
Næstved Flere steder Kl. 8.00 – 13.00 Fem blev sigtet for at køre for hurtigt (de fire står til et klip), tre blev sigtet for at tale i håndholdt mobiltelefon, mens de kørte, en manglede nummerpladen og en havde ingen forsikring.
Næstved Fredag klokken 12.10-13.00 12 køretøjer blev standset og kontrolleret. En blev sigtet for at køre med en stor påhængsvogn uden at have det påkrævede kørekort og en blev sigtet for ikke at have medbragt udlejningskontrakten på sin lejede bil
Næstved Østre Ringvej Fredag klokken 10.48-11.30 En blev målt til at køre så hurtigt, at det medfører et klip i kørekortet
Næstved Havnegade Fredag klokken 11.44-12.10 To blev sigtet for at køre så hurtigt, at det giver et klip i kørekortet
Næstved Havnegade Fredag klokken 18.11-23.00 Tre blev sigtet for at køre for hurtigt. De to står til et klip i kørekortet, mens den tredje risikerer en betinget frakendelse

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Østre Ringvej Fredag kl. 14.40 – 19.30 2057 8 60 km/t 86 km/t 1 klip
Næstved Præstø Landevej Søndag kl. 9.30 – 11.25 710 9 80 km/t 101 km/t
Næstved Præstø Landevej Søndag kl. 11.45 – 13.20 370 70 km/t
Næstved Holmevej, Brandelev Fredag klokken 6.26-7.56 67 6 50 km/t 64 km/t
Næstved Vordingborgvej Søndag klokken 7.59-14.00 755 16 60 km/t 89 km/t Et klip
Næstved Østre Ringvej Fredag klokken 14.45-19.30 2011 13 60 km/t 77 km/t  

 

Foto: ABW
Del på sociale medier