piratnattenSuså piraternes børnearrangement er blevet endnu større og med mange flere sørøvere. Næstved Kommunes kulturfond har givet økonomisk støtte til endnu flere kostumer.

Fredag den 2. oktober kl 16.30 buldrer piraterne sig op igennem midtbyen og tilbage igen til havnen, hvor den store piratnat endelig kan begynde kl. 17. Der vil være sørøvershow og værksted for sørøverbørn, så de kan male deres eget piratsværd og -hat eller komme ombord på piratskibet Havgassen, kendt fra “Far til fire” filmen.

Suså Havns egne sørøvere vil være der på dagen til at forsvare alle børn mod pirat Jens og soldaterne. Hvis han skulle komme, så vil vi alle fange ham og lade ham gå planken ud til hajerne. Men før det sker, skal du være klar, så du kan male dit eget piratsværd og sørøverhat. Eller male piratfisk og lave piratsnobrød ved bålet og høre rigtige sørøverhistorier.

Sørøverskibet Havgassen er i år blandt de skibe som deltager i det store sørøverslag kl 18 med 30 rigtige sørøvere og i rigtige skibe.

Advarsel til alle: Der er rigtige sørøvere på havnen, der høres sørøvermusik, og der synges falsk. Sørøverhistorierne som kan høres ved bålet er måske rigtige.

piraterne