Solgaven søger opvasker til weekendarbejde pr. 1. april 2021. Arbejdstiden vil typisk være i tidsrummet fra kl. 6.00-13.30. De søger 2-3 opvaskere, der kan dele vagterne, da de har brug for en opvasker i hver weekend.

Er du et ungt frisk menneske på 16-17 år, kan du komme op om morgenen og synes du, det er sjovt at indgå i et humørfyldt, dynamisk og tempofyldt teams – ja, så send os gerne en ansøgning.

Solgaven er specialplejeboliger for synshandicappede med plejebehov. Solgaven er en selvejende institution, der har driftoverenskomst med Næstved Kommune. Solgaven har landsdækkende funktion, og der bor 65 beboere. Herudover er der åbent for daggæster i perioden mandag til fredag, samt et ungetilbud. Solgaven har eget køkken, vaskeri og rengøringspersonale til rengøring, også i boligdelen.

Solgaven er delt op i 3 områder. Område A og B, hvor der bor synshandicappede med plejebehov og område C, hvor der bor synshandicappede, der også har en demenssygdom.
Solgaven har røgfri arbejdsdag.

Opvasker funktionen er i Solgavens produktionskøkken, hvor vi dagligt producer alle dages måltider. Opgaven vil bestå af opvask af service fra huset og fra produktionen, pakning af borde, smøre brød og lign.

De tilbyder

God oplæring i køkkenets funktioner
Introduktion efter aftale
Engagerede, fleksible og ansvarsfulde kollegaer
En ledelse, der arbejder med en anerkendende tilgang, og som er åben over for nye ideer og initiativer.

De forventer

At du har oprigtig interesse og er engageret i jobbet
Du er villig til at lære og få forståelse for Solgaven
At du er lyttende, omsorgsfuld og udviser respekt for de mennesker, som du omgås
At du er opmærksom på, at du indgår i et større samarbejde i køkkenet og på tværs af huset.
Du er mødestabil.
At du selv tager initiativ og er ansvarsbevidst.

Læs hele stillingsopslaget her (ansøgningsfrist d. 11. marts 2021)

Foto: ABW