smaalandshavet
Smålandshavet
Kursus & Feriecenter
Alleen 44
4736 Karrebæksminde
Tlf. 55 43 40 00
smalandshavet@3f.dk

Besøg Kursuscenter Smålandshavet på Facebook 

Receptionens åbningstider
mandag kl. 8.30 – 19.00
tirsdag – fredag kl. 7.30 – 19.00

smaalandshavet koncert
“New Orleans Blues Boogie”

Leg og læring i skønne omgivelser
Med en fabelagtig udsigt over ​havet ved Karrebæksminde er Smålandshavet et af landets mest mest naturskønne kursus- og konferencecentre. Her mødes mange slags organisationer året rundt for at udvikle sig fagligt og menneskeligt. Det smukke og rolige område og det imødekommende og professionelle personale med forstander Lone Warburg i spidsen sætter rammerne for et ophold med fordybelse, leg og læring.

Musik er ofte omdrejningspunkt. Smaalandshavets gæster er bl.a. blevet beriget af Emil Balsgaard på piano og Thorbjørn Risager med sang og guitar med deres “New Orleans Blues Boogie”.

Med kun 10 km fra Næstved centrum, 17 km til Gavnø Slot og 18 km til Bon-Bon Land er Smaalandshavet et oplagt feriemål for børnefamilier.

smaalandshavet festFokus på miljøet
Som gæst og arrangør kan du forvente et højt serviceniveau og moderne faciliteter. Udover at gøre sine kunder glade har Smålandshavet fokus på lokalsamfundet og miljøet. Køkkenet forsøger at minimerer madspild og CO2-udslip, og svømmehallen er indrettet med bl.a. solfanger på taget for at minimere forbrug af energi og rensemidler.

Smålandshavet ejes og bruges af fagforbundet 3F, og det sætter sit naturlige præg pås stedets arbejdsmiljøforhold og personaleforhold. Det betyder blandt andet, at virksomheden ikke har svært ved at tiltrække lokal arbejdskraft – dygtige og engagerede folk står i kø for at arbejde her.

Lone Warburg
Lone Warburg

Aktiv siden 1970erne
Feriecentret har sin oprindelse i 1970’erne, men blev hurtigt meget mere end det. Kvindeligt Arbejderforbund i Danmark (KAD) købte 1980erne Smålandshavet af daværende byggematador Bøje Nielsen. Efter en omfattende tilbygning danner Smaalandshavet i dag rammer om både turisters afslapning og tillidsfolks uddannelse.

Smaalandshavet er også aktiv på de sociale medier – og på Facebook nærmest vælter stedet sig i femstjernede anmeldelser. Vi bringer her et lille udpluk:

“Rigtig god service, glade og smilende personale – maden rigtig lækker” – Josefine

“Fantastisk dejligt sted med skøn beliggenhed, hvor vi er kommet år efter år og holdt en del af vores sommerferie. Vi kommer selvfølgelig igen i år” – Christina

“Dejligt sted at være, at arbejde, at spille, og at leve. Superpersonale!!!” – Per

Kontakt Smålandshavet for et uforpligtende tilbud.

sølvpartner