Næstved Early Music Festival (NEMF) 
V/ HICSUM – Herlufsholm International Chamber Music Festival
Købmagergade 2
4700 Næstved
contact@nemf.dk

Følg Næstved Early Music Festival på Facebook 

Festsalen på Herlufsholm danner rammerne om mange af koncerterne. Foto: SDL

En fjer i hatten for Næstved
Næstved Early Music Festival skriver sin historie tilbage til 2013, hvor foreningen blev stiftet. Den første store internationale festival fandt sted i 2016. I 2019 præsenterede foreningen en serie enkeltkoncerter foruden en mindre weekendfestival i oktober.

Det er Danmarks største festival for den tidlige musik, på et niveau der appellerer til et stor udenlandsk publikum, ligesom koncerterne har en stor lokal fanskare. Festivalen er således en fjer i hatten for Næstved, der øger sine muligheder for at tiltrække turister og tilflyttere.

Hvem står bag?
Medlemmerne af NEMF holder generalforsamling i februar/marts, hvor bestyrelsen vælges. Formand Peter Stevnhoved er oprindelig privatuddannet violinist og bratschist. Han har både arbejdet som klassisk musiker og buschauffør, arrangeret koncerter og lavet festivaler, bl.a. Sommer på Hindsgavl Slot samt Esbjerg International Chamber Festival.

Siden 2003 har Peter Stevnshoved arbejdet med at lede og udvikle mindre ensembler, bl.a. hos Concerto Copenhagen og Athelas Sinfonietta Copenhagen. På cv’et er også titlen som Musikksjef i Nordlands Fylke i Norge.

”Siden 2009 har jeg tillige været selvstændig konsulent, projektleder og rådgiver for forskellige kulturelle institutioner og projekter i www.stevnhoved.eu,” meddeler Peter Stevnhoved, der er gift med sognepræsten i Sct. Peders Kirke i Næstved, Karen Marie Bøggild.

Du kan læse mere om musikfestivalens bestyrelse her

Pressefoto

Bliv medlem
Det koster kr. 500,- i kontingent at være medlem. Som medlem kan du købe dine koncertbilletter med en rabat på kr. 100,- (ikke-medlemmer betaler 250,-), men du har også mulighed for at købe ledsagerbillet med rabat til udvalgte koncerter.

Kommer du til mange koncerter, kan du med fordel bestille et sæsonkort. Kortet giver fri adgang for dig og din ledsager med en god plads til alle sæsonens koncerter.

Hvis du vil gerne vil have en fast god plads på første række uden at skulle betale fra gang til gang, kan du blive GULD-VIP med fri adgang til alle sæsonens koncerter og en række andre fordele. Bor du uden for Næstved, anbefaler foreningen, at du tegner et SØLV-VIP-medlemskab.

Læs her hvordan du bliver medlem.

Et udpluk af koncertanmeldelserne på NEMF’s facebookside
“Musikken er bare et must for mig. Dygtige musikere – FANTASTISK” – Tove

“Smukt arrangement. Kan klart anbefales” – Mette

“Det var et fantastisk arrangement i Næstved over de 3 dage. Klassisk barokmusik i verdensklasse!” – Christian

Foto: ABW

sølvpartner