Per Vers sætter tryk på og en fed streg under det sidste punktum for festivalen Næver Ending Stories med sit Sprogshow. Det sker lørdag den 4. september kl. 16.00-17.00 på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Tag et klassisk foredrag, slå det i stykker, lim det sammen med en nævefuld freestyle-rap og skru op for monitoren. Så har du opskriften på Per Vers’ Sprogshow, som du kan opleve til festivalen Næver Ending Stories. En jordnær og ordrig oplevelse, med både power og pauser.

Refleksioner mixes med røverhistorier og rim – både fra bagkataloget og skabt i nuet. For undervejs i Per Vers’ Sprogshow får publikum lov til at bestemme, hvad Per skal fylde mikrofonen med i sin freestyle-rap.

En legende i dansk rap Rapperen, performeren og den ordlympiske mester Per Uldal a.k.a. Per Vers er en sand legende i dansk rap. I 2000 blev han den første vinder af MC’s Fight Night, en freestyle-rap-battle-turnering, og året efter vandt han igen.

Han har udgivet flere albums – både solo og som en del af gruppen Sund Fornuft. Dertil kommer rap/spoken word-gruppen Kinski, projektet Rødder, programmet ”Rejsende i Dansk” med Niels Hausgaard og diverse mixtapes.

Mød Per Vers på Grønnegades Kaserne Kulturcenter lørdag den 4. september kl. 16.00-17.00. Det er gratis at deltage. Billetter bestilles på bibliotekets hjemmeside www.naesbib.dk 

Om Næver Ending Stories Den 3.-4. september fylder vi Næstved by med gratis forfattertalks, musik, poetry slam, ordinstallationer, workshops og digtoplæsninger, når festivalen Næver Ending Stories hylder fortællekunsten på tværs af medietyper. Læs meget mere om de enkelte arrangementer og følg med på naesbib.dk/nes og på Instagram og Facebook.

Næver Ending Stories (NES) er et samarbejde mellem Næstved Bibliotek og Borgerservice, Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Næstved Museum, Næstved Cityforening, Talentskolen og Ungdomsprojekthuset JB10, Næstved Ungdomsskole. NES er støttet af Mærk Næstved, Næstved Kommune, Statens Kunstfond og Edvard Pedersens Biblioteksfond.

Per Vers går på scenen lørdag eftermiddag og sætter punktum for NES 2021. Pressefoto.