Nytids Numerologi & Energi med Hollieliah
v/ Hollieliah Søndergaard
Helgenæsvej 4
4700 Næstved
22238564
Hollieliah.info@gmail.com

Følg Hollieliah på Facebook 

En hverdag med mere energi og overskud
Slut med at spille småt, slut med at lægge under for janteloven, slut med begrænsningerne, frem med tilliden, anerkendelsen og kærligheden, storheden, og sidst men ikke mindst overfloden.

Hvis dette tiltaler dig, og du har et åbent sind, så må du ikke tøve med at stifte bekendtskab med Hollieliah Søndergaard, der står i spidsen for en af de største danske netværk indenfor numerologi. Numerologi er læren om hvordan tal og andre tegn influerer på menneskeskæbner. Homo sapiens skiller sig som bekendt ud fra andre arter ved evnen til at kunne tolke symboler og på den måde skabe mening i livet.

Hos Hollieliah får du numerologi med en stærk spirituel overbygning. Facebookgruppen, som alle interesserede kan søge gratis medlemskab i, er målrettet alle der ønsker en ny hverdag med mere energi og overskud. Sammen med andre.

Tænd dit indre lys
”Mit formål er at hjælpe dig til at tænde dit indre lys, så du kan være en flamme for andres på deres vej, så vi sammen spreder lyset og hjælper hinanden med at hæve vibrationerne og leve vores essens og liv fuldt ud,” skriver Hollieliah om gruppen. Og Hollieliah er meget mere end en Facebookgruppe med 1700 medlemmer. Nytids Numerologi & Energi med Hollieliah sammensætter nemlig forløb, der handler om at skabe et liv, en forretning eller et hverdagsgrundlag, der gør, at du med glæde står ud af sengen hver evig eneste dag. Forløbet indeholder mange forskellige værktøj til at hjælpe dig på vej. Efter forløbet kan du selv arbejde som numerolog eller reiki healer. Men du kan lige så fint bruge værktøjerne til at tage dit nuværende arbejdsliv og liv i det hele taget op på et højere niveau.

Det er et forløb der gør, at du kan komme i gang med at leve det liv, du går og drømmer om. Et forløb, der hjælper dig med at komme ud over rampen med netop din unikke power til verden. Det er til dig, der er klar til at tage ansvar for din egen udvikling. Til dig, der måske har prøvet alt muligt forskelligt, uden det har givet det store vibrationsløft, som du ønskede dig.

Hvad er din essens?
Hvis du har valgt, at nu skal det være slut med at nøjes, så er dette forløb noget for dig. Det er en intens periode, hvor du arbejder med din unikke essens, dit unikke selvbillede og dit unikke drømmejeg. For Hollieliah Søndergård er bl.a. inspireret af den amerikanske forfatter, foredragsholder og ’spirit junkie’ Gabrielle Bernstein – forfatter til bestselleren ”Add More ~ing to Your Life – A hip guide to happiness and Spirit Junkie – A Radical Road to Self-Love and Miracles.

Ifølge Bernstein er vi alle først om fremmest ånd, der er fanget i vores fysiske krop, og vi er alle forbundne i ånden med andre mennesker. Den enorme energi kan vi få adgang til, når vi beder, mediterer eller på anden vis arbejder med den åndelige verden, og det er den verden, Hollieliah Søndergaard har bygget en portal til i vores alle sammens Næstved!

Det liv du drømmer om
”Jeg kan med garanti sige, du er ikke det samme sted om 12 uger, du er i den højeste vibration, du nogen sinde har været i, der hvor vi skaber de højeste og vildeste resultater,” lover Hollieliah Søndergaard, der selv har brugt fem år af sit liv på at studere og arbejde med sig selv.

”Jeg ville lyve en lodret løgn, hvis jeg sagde det altid havde været en dans på roser eller nemt. Det har det langt fra. Der har været perioder hvor jeg har haft lyst til at stoppe og bare have et 8-17 liv,” fortæller Hollieliah. Men nu hvor hun har gennemgået transformationen, lever hun det liv, hun altid har drømt om og drømmer om, for mål stregen rykker sig konstant.

Vil du også tættere på dit drømmeliv, så skynd dig at blive medlem af gruppen eller følg Hollieliah på Facebook.

sølvpartner