Et unikt og dynamisk slankekoncept har set dagens lys i Danmark. Navnet er Fit-all, og konceptet, der er baseret på et grundlæggende Livsstilsprogram, kan som noget helt nyt kombineres med nogle af de mange populære programmer – 5:2. Low carb, LCHF m.m – der viser hurtige resultater på badevægten. For det er vigtigt at starte vægttabet med en succesoplevelse, der motiverer til at gå hele vejen frem mod idealvægten.

Hedda Harbro Colind(tv) og Sisse Berntsen er de to erfarne coaches, der er tilknyttet Fit-all’s afdeling i Næstved
Hedda Harbro Colind (tv) og Sisse Berntsen er de to erfarne coaches, der er tilknyttet Fit-all’s afdeling i Næstved

”Vi er startet op i Næstved, og der er plads til dig, hvis du også vil opnå et varigt vægttab på dine præmisser”, siger coach Sisse Berntsen.

Uanset om man skal tabe 10-20-50 eller 100 kilo kan det være meget svært at gøre det uden støtte og rådgivning gennem forløbet. Man behøver en fast platform og et sundt livsstilsprogram at falde tilbage på. ”Det er den platform, vi giver dig med Fit-all her i Næstved”, siger, Sisse Berntsen, og fortsætter – ”Du behøver ikke længere være alene, hvis det bliver svært. Glæd dig til hurtigt at gå ned i livvidde på dine bukser og fjerne et par x’er fra dine bluser. Jeg vil altid være der for dig og guide dig videre ad den rigtige vej med gode råd, psykisk støtte og tips til nye spændende opskrifter, der både mætter, slanker og smager godt. Og du kan samtidig dag for følge dit vægttab og regulere dine måltider på Fit-alls app”.

 

Når Fit-all lancerer et nyt program, udgives vi også en inspirerende konceptkogebog, der indeholder 80 spændende og sunde opskrifter.
Når Fit-all lancerer et nyt program, udgives en konceptkogebog, der indeholder 80 spændende og sunde opskrifter.

Fitall tilbyder rådgivning hele vejen gennem vægttabsforløbet. Når man tilmelder sig, får man samtidig adgang til en helt ny verden af informationer online på fit-all.dk, hvor man dels kan følge sit vægttab dag for dag og dels regulere indholdet af kalorier i sine daglige måltider, så man sikres et ugentligt vægttab på mindst et kilo.

Du kan tilmelde dig på fit-all.dk, eller du kan møde op onsdage kl 17:15 på Farimagsvej 30A, Næstved.
”Vi glæder mig til at hjælpe en masse i Næstved med vægttab og viden om hvordan det holder,” fortæller Hedda Harbro Colind og Sisse Berntsen samstemmende.

Sådan starter du dit kommende vægttab
Tilmeld dig på fit-all.dk eller mød op en onsdag kl 17:15 for nye medlemmer på Farimagsvej 30A, Næstved.

Ring til Sisse Berntsen på 2751 4309 hvis du vil høre mere.