Siden 22. maj har KUBA inviteret indenfor i deres pop-up-galleri i butik 68 i Sct. Jørgens Parks Butikscenter. Fra den 3. juli kan publikum gå på inspirationstur i helt nye kunstværker, som er udført af Nena Maibom, Lisbeth Ancher, Bolette Knudsen og Birthe Kærsig.

Vi bad de fire kunstnere om at præsentere sig selv for at give et indblik i de forskellige kunstarter, som publikum kan kigge nærmere på i hele juli måned.

Nena Maibom
Jeg maler med akryl, cobra inspireret. Jeg leger med metaller, kobber – messing – zink. Jeg bruger skiffersten og modellering. Jeg er glad for farver, og inspireres af naturen, især den norske natur sætter min fantasi i gang.

Lisbeth Ancher
Jeg er en dame, som er begyndt at male i en sen alder, i såvel olie som acrylmaling. Mine motiver er natur og abstrakt. Jeg har altid været kreativ med vævning, silkemaling m.m., nu er det kun maling, som optager al min fritid.

Bolette R Knudsen
Jeg bor på Bogø, hvor jeg har mit atelier. Jeg maler acryl på lærred, af og til suppleret med andre materialer, der er med til at give maleriet dybde. Mine billeder er farverige og huse indgår ofte i motivet. Stilen spænder fra det naivistiske til det abstrakte. Et enkelt portræt vil indgå i udstillingen.

Birthe Kærsig
Jeg begyndte at male for ca. 15 år siden. Men er først kommet rigtigt i gang efter at jeg blev pensioneret i 2011. For mig er farverne det vigtigste. Men det er også vigtigt for mig, at man kan se, hvad jeg maler, men bestræber mig dog alligevel på, at billederne ikke er fotografiske.

Mange forskellige kunstarter
KUBAS medlemmer har talenter indenfor mange forskellige former for kunst, hvorfor galleriets gæster kan glæde sig til, at de skiftende udstillinger kommer til at indeholde malerier, keramik, skulpturer og figurer i mange forskellige materialer som f.eks. bronze, sølv, sten og glas. Se mere på www.kuba-n.dk/

Alle er velkomne, og der er gratis adgang

Åbningstider:
Fredage kl. 13.00 – 17.00
Lørdage kl. 11.00 – 13.00
Der vil være 2 KUBA-medlemmer til stede for – hvis man ønsker det – at give informationer om kunstværkerne.

Birthe Kærsig – valmuer. Pressefoto.