Gennem hele 2021 markeres Rønnebæksholms 700-års jubilæum. Det har de blandt andet gjort igennem en række særlige arrangementer og fællesskabsdannende aktiviteter for både store og små. Denne november måned byder på intet mindre end en ny udstilling, nemlig UNG SOM BLY, som åbner i denne uge. 

Lørdag den 13. november slår de dørene op for den nye udstilling UNG SOM BLY med billedkunstner Sophia Kalkau og digter Ursula Andkjær Olsen. De to kunstnere har igennem 10 år samarbejdet om at danne forbindelser mellem objekter, ord og billeder, således er værker blevet skabt til og med hinanden.

På Rønnebæksholm udfolder udstillingen sig i et spændingsfelt mellem abstraktion og genkendelighed, drøm og virkelighed, alvor og galskab, mens referencer til køn, erotik, transformation og død er på færde. Man kan i udstillingen opleve skulptur, fotografi og tekst.

Kom med til startskuddet på denne dragende udstilling nu på lørdag mellem kl. 12.00 og 17.00, og gå ikke glip af den officielle åbningstale af Lotte Juul Petersen, leder af Kunsthal Rønnebæksholm, kl. 13.00 i Herskabsstalden.

Foto: Rønnebæksholm

Læs mere om udstillingen og eventprogram her.