Randy Thybo
Randy Thybo

Næstved-Hallerne ansatte i marts 2015 en ny eventchef, som skal fokusere på partnerskaber og program til den nye arena.

Byggeriet er i fuld gang, og den nye arena vil være klar til indvielse i november. Allerede nu er den nye eventchef, Randi Thybo, i dialog med potentielle arrangører og sponsorer, så arenaen kan tiltrække den forventede aktivitet.

Randy Thybo er oprindeligt fra Herning, men har hele sit voksenliv boet i København. Hun kommer med en solid erfaring fra både kommerciel og oplevelsesbaseret udvikling, som hun har arbejdet indgående med i tidligere ansættelser som markedschef på Ekstra Bladet og arrangementschef i Pressen i JP/Politikens Hus, samt som projektleder på en række kultur- og eventkoncepter, bl.a. i Helsingør kommune. Desuden har Randy en mastergrad i Oplevelsesledelse fra Roskilde Universitet.

“Arenaens fleksible indretning er indbydende for mange typer af shows, stævner og konferencer, så vi kommer helt sikkert til at tilbyde et bredt udvalg af nye oplevelser i Næstved”, udtaler den nye eventchef.

Arenaen får sin ilddåb allerede i december, når den skal danne rammer om en pulje i håndboldkvindernes VM 2015.

“Jeg håber, der kommer rigtig mange tilskuere, så vi kan fylde tribunerne med stemning og fest, når TV viser indslag fra kampene i Næstved”, siger Randi Thybo.

Luftfoto af nybyggeriet fra april
Luftfoto af nybyggeriet fra april