Næstved Kommune vil sikre et rent og sundt vandmiljø. Det kræver bl.a. en bedre rensning af spildevandet, som det fremgår af deres spildevandsplan. De skal også sikre, at det foregår på en god måde i forhold til kommunens borgere. Arbejdet kræver gå-på-mod, god kommunikation, godt samarbejde og koordinering med forsyningsselskabet og mange af kommunens andre afdelinger.

De kan tilbyde et spændende arbejde og en god arbejdsplads. Så har du kompetencerne, og brænder du for opgaverne inden for området, så håber de, du søger stillingen som spildevandsmedarbejder!

Du vil blive en del af Team Vand og Natur. De er 20 medarbejder, som dækker de kommunale opgaver inden for natur, grundvand, vandløb, landbrug og spildevand. Du skal indgå i spildevandsgruppen hvor de i dag er 5 personer, der arbejder med flere store opgaver som kloakering, spildevandsplanlægning og bedre spildevandsrensning i det åbne land.

Du kan i princippet komme til at arbejde med alle opgaver inden for spildevandsområdet. Gruppen løfter opgaverne i fællesskab, men der vil også blive taget hensyn til dine specifikke kompetencer og interesser.

Arbejdet omfatter blandt andet:

Tilladelser til spildevandsanlæg.
Myndighedsarbejde i forbindelse med spildevandsrensning i det åbne land og kloakering.
Masser af kontakt til forsyningsselskab, kloakmestre og borgere.
Udarbejdelse af ny spildevandsplan og andre planlægningsopgaver.

Du kan være biolog, ingeniør, miljøtekniker eller lignende. Din uddannelse er ikke afgørende, men du skal gerne have en grundlæggende forståelse for de miljømæssige problemstillinger på spildevandsområdet. Det vil også være en stor fordel, hvis du har erfaring med offentlig administration, specielt på spildevandsområdet.

Du er som person:

Struktureret, selvstændig og god til at samarbejde.
God til borgerkontakt og kan optræde med både venlighed og myndighed.
Har gode formuleringsevner, og finder det naturligt at kommunikere med mennesker på mange forskellige niveauer.
God til at håndtere interessemodsætninger, se muligheder og finde løsninger igennem dialog.
Initiativrig, og har gå-på-mod og et godt humør.

Læs hele stillingsopslaget her (ansøgningsfrist d. 10. maj 2021)

Foto: ABW
Del på sociale medier