Næstved Bibliotek har altid mange arrangementer på programmet. Her kan du se, hvad der sker i april:

patchHåndarbejdscafé
Tirsdag den 7. april kan du deltage i håndarbejdscaféen. Det er et arrangement for alle, der kan lide at være kreative. Du bestemmer selv, hvad du vil lave – alt fra  fx. strik til patchwork – og så vil du have mulighed for at hente inspiration fra andre kreative sjæle. Arrangementet er helt gratis, men du skal selv medbringe materialer. Det er et godt arrangement, hvis du er i gang med et projekt, men mangler nogle gode råd eller hjælp til noget helt nyt. Håndarbejdscaféen begynder kl. 14 og slutter kl 16.

Der er desuden Håndarbejdscafé på Næstved Bibliotek hver tirsdag i lige uger kl. 14- 16.

Oplev Lonnie Kjer live
Lørdag den 11. april kan du opleve en gratis koncert med Lonnie Kjer – også kendt som Lonnie Devantier. Hun vandt Dansk Melodi Grand Prix i 1990 med sangen Hallo Hallo, der gav hende en 8. plads ved det internationale Melodi Grand Prix.  Ved denne koncert kan du både høre sange fra Lonnie Kjers karriere og anekdoter om hendes liv som sanger og sangskriver. Koncerten begynder kl. 12 og varer ca. en time.

Screen Shot 2015-03-31 at 20.46.18

Morten Sørensen udstiller i X-rummet
Morten Sørensen går også under kunstnernavnet Chimi Changa og er kendt for sine illustrationer til detektiv-serien Mons. Disse illustrationer vil indgå i denne udstilling. Derudover illustrerer Chimi Changa lokale historier og ordsprog som han tager med sig hele verden rundt og viser frem. Det er en fantasifuld verden med finurlige væsner og sjove detaljer, som Chimi Changa skitserer. Udstillingen kan ses fra tirsdag den 7. april til og med torsdag den 30. april. Det er gratis at se udstillingen.

Del på sociale medier