Karrebæksminde Havhave indbyder til Mad med Tang – Nu med Omø Tang ved Helene Gerup, der vil fortælle om de ernæringsmæssige kvaliteter ved tang. Du får viden om de spiselige tangarter og hvordan du kan bruge dem i din madlavning. Du får en introduktion om Omøs tang og udvikling.
Det sker torsdag d. 2. oktober 2025 kl. 17.30-21.30 på Vesterhave Vingård, Vesterhavevej 204, 4736 Karrebæksminde.
“Vi deler os op i grupper hvor vi laver lette retter, imens Helene går imellem grupperne og vejleder. Når bordet er dækket, og vi har spist lidt, kommer Helene Gerup med det store oplæg om tangens ernæringsmæssige kvaliteter. Der vil være opskrifter, forskellig tang-arter, fortællinger og et lille glas vin,” fortæller formand Lise Nielsen.
Arrangementet afholdes i samarbejde med Mærk Næstved.
Arrangementet er gratis. Tilmelding til Lise Nielsen tlf. 51963023
Omø Tang deltog for nyligt på Food on Fire i Sorø. Det er Helene Gerup til højre. Foto: SDL





















