Vores krop har brug for lys, og Lantz CPH er innovative i sin måde at kombinere hudpleje med lysterapi. Lysterapi blev opdaget og introduceret af NASA i midten af ​​det 20. århundrede, og målgruppen var astronauter, så de kunne forblive sunde under rumrejser. Lysterapi øger din blodcirkulation og din produktion af ATP (skaber mere energi til dine kropsceller). Lantz Copenhagen har skræddersyet flere pakker, så du kan gå efter lige det du mangler.

Moderne markedsføring med et helt personligt udtryk

Der er naturligvis lige så mange måder at præsentere produkter på, som der er webshops. Lantz Copenhagen og indehaver Camilla Lantz er ikke gået på nogen form for kompromis, og virksomheden har udviklet sin helt egen stil i den digitale kontakt til kunderne.

Lantz CPH’s mediefilosofi kombinerer elegant det at have den fysiske forretning på Fodbygårdsvej 114 i Næstved med den indbydende præsentation af produkter på de mest udbredte sociale medier. Lantz CPH har kunder fra hele verdenen, men bor du i Næstved kan du afhente de købte produkter hos hende – efter aftale. Du er også altid velkommen til at kontakte Camilla på mobil 26 17 27 49, hvis du vil have gode råd til din hudpleje.

Følg deres Facebook side her