Rønnebæksholm byder velkommen igen, fra torsdag 28. maj kl. 12.00:

Det glæder os at kunne informere om, at vi har fået den aktuelle udstilling forlænget, takket være alle museer, private udlånere og kunstnerne; Augusta Atla, Åsa Cederqvist, Jeannette Ehlers, Helene Nymann og Mette Winckelmann.

Udstillingen Astrid Holm & Co. Med bidrag af samtidskunstnerne Augusta Atla, Åsa Cederqvist, Jeannette Ehlers, Helene Nymann og Mette Winckelmann kan opleves til og med 30. august.

Husk vi har også åbent mandag 1. juni, da det er 2. pinsedag, kl. 12.00-17.00

Som gæst på Kunsthal Rønnebæksholm er din sikkerhed helt afgørende for os. Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer. Dermed at jeres besøg bliver trygt, sikkert, forsvarligt og fyldt med gode oplevelser.

– Der er håndsprit til fri afbenyttelse og ekstra rengøring.
– Vi husker at holde afstand til hinanden.
– Der er adgang for et begrænset antal til udstillingssalene.
– Vores cafe har et mindre menukort; god kaffe, drikkelse og sødt til ganen.
– Vi sat vores sommer cafe borde frem i vores hyggelige gård.

Vi venter lidt med at åbne Børneværkstedet, men har lavet nogle små poser med kreative opgaver, som I kan tage med hjem. I samarbejde med Billedskolen Storstrøm. Spørg vores søde personale efter dem.

Sankthansaften 23. juni 2020
Rønnebæksholm afholder Sankthansaften, men i nye klæder, da vi skal skabe gode og trygge rammer under Covid-19. Det bliver et fantastisk program, som inddrager kunsten, lader os salmes til fællesskab og fællessange. For at deltage skal man booke en billet, mere information følger.

Åbningstider
Torsdag-søndag: 12.00-17.00
Helligdage: 12.00-17.00
Caféen lukker: 16.30

Foto: Åsa Cederqvist: Mama Dada Gaga, 2019. Fotograf: Léa Nielsen