Petruskas Julehjerte. Foto: Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Julen nærmer sig med raske skridt og DANSK RAKKERPAK & FASTER COOL har masser af teatergodter klar til både børn og voksne. Det hele foregår i og ved Grønnegades Kaserne Kulturcenters teatersal.

PETRUSKAS JULEHJERTE for de 2 – 8 årige og deres voksne spiller både fredag den 30. november og lørdag den 1. december – begge dage kl. 17. Billetterne koster 50 kr. Bagefter serveres der risengrød – ganske gratis!

Faster Cools Julevinduer. Foto: Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Petruskas Julehjerte er en hjertevarm og magisk dukketeaterforestilling krydret med skøn musik, en stor spiseskefuld skæv humor og mest af alt; masser af julehjerte…

FASTER COOLS JULEVINDUER åbenbares ved en lille ceremoni lørdag den 1. december kl. 16.30. Bagefter byder teateret på noget varmt at drikke. Efterfølgende vil der også være mulighed for at se PETRUSKAS JULEHJERTE kl. 17. Årets JULEVINDUER kan ses i hele december måned og er fyldt med poetisk, magisk og forunderlig julestemning…

Schwansen Sänger Knaben. Foto: Bjarne Stæhr

Der er KULTURJULEFROKOST lørdag den 8. december fra klokken 18.30 med lækker julebuffet fra Buffetkøkkenet og SCHWANSEN SÂNGER KNABEN som dessert.

De glade syngebøsser besøgte med stor succes KULTURSUPPE sidste efterår og har lovet igen at balancere deres optræden på det knivskarpe æg mellem blasfemi og porno. KULTURJULEFROKOST er en direkte forlængelse af teatrets sagnomspundne KULTURSUPPE-koncept.

FASTER COOLS JULETRÆSFEST løber af stablen søndag den 16. december fra kl. 14 og bliver et overflødighedshorn af en juletræsfest for hele familien! Billetter (max 4 stk. pr. person) kan afhentes efter først-til-mølle-princippet på billetkontoret ved Grønnegades Kaserne Kulturcenter fra og med mandag den 12. november 2018. Billetterne er gratis og uddeles mod et depositum á kr. 20,- pr. person pr. billet.

Glæd dig til Faster Cools juletræsfest. Foto: Grønnegades Kaserne Kulturcenter