Jublen ville ingen ende tage, da nedtællingsuret på Spar Nord Fondens 10tilforskel-side endelig stod på nul, og trænere og gymnaster fra Lille Næstveds TeamGym hold kunne konstatere, at sejren om de 10.000 kr. var i hus.

Lille Næstved TeamGym

Drømmen om et rytmegulv til foreningens nye konkurrencehold satte det hele i gang for lidt over en måned siden. Gymnasterne har selv filmet og redigeret videoen og gjort et stort stykke arbejde med at samle stemmer. Alle gymnaster, trænere og forældre har intenst fulgt stemmeantallet de sidste 14 dage og vi siger tak for den intense kamp til Gymnastikkens Venner fra Hobro. Vi håber, at I trods alt får en god tur til Gran Canaria.

Det hele startede ellers meget ”fredeligt” først på måneden, hvor vores video med stemmer fra familie og venner hurtigt lagde sig i spidsen af konkurrencen med 500 stemmer. Men to uger inde i konkurrencen meldte Hobro sig på banen med deres video. I løbet af få døgn havde de næsten indhentet os – blot 25 stemmer skilte os ad! Vi måtte trække i arbejdstøjet og fik nu fat i alle klassekammerater, kolleger osv. samtidig med de sociale medier blev taget effektivt i brug og sågar pressen blev kontaktet og bragte en artikel om kampen på nettet. Det lykkedes os at rykke fra Hobro igen med ca. 300 stemmer. Puha, nu så det godt ud igen – men nej, Hobro ville det anderledes og et døgn inden konkurrencen sluttede, var vi næsten indhentet igen! Men vores force er nok konkurrenceholdets vindermentalitet og alle var enige om ikke at give op. Så trænere og gymnaster trodsede kulden og mødte op foran byens storcenter den sidste aften og indsamlede rigtig mange stemmer hos de handlende samtidig med forældrene bakkede op hjemmefra ved at kontakte flere naboer, kolleger og venner bl.a. via sociale medier. Det blev det afgørende slag og sejren var hjemme med næsten 500 stemmer i overskud – 3631 mod 3148.

Lille Næstved TeamGym

Glæden er stor her ved holdets træning fem timer efter afgørelsen. Alle går rundt og omfavner hinanden, mens sejren fejres med kage og Queens ”We are the Champions” bragende ud af højttalerne. Det har været nogle intense dage og vi har virkelig måtte kæmpe for sejren, men det er det hele værd. Det var en kæmpe fornøjelse at se, hvordan alle – både i og uden for Næstved – bakkede op om holdet, da det virkelig gjaldt. Og sammenholdet blandt gymnaster, trænere og forældre er virkelig blevet styrket igennem hele dette forløb. Pengene skal straks bruges til et rytmegulv i foreningen, så vi kan få optimale træningsforhold og blive endnu bedre og forhåbentlig blande os i toppen af dansk TeamGym.

1000 tak til Spar Nord Fonden for den fine præmie og til alle, der stemte på os.

Del på sociale medier