Industritræf den 7. juni 2017

Udvikling og fornyelse blandt industri- og fremstillingsvirksomhederne i Næstved Kommune er en opgave, der bedst løftes i fælleskab. Næstved Erhverv har derfor holdt en række netværksmøder og en større konference i februar/marts 2017, ligesom der er nedsat en arbejdsgruppe med ti lokale virksomheder.

Nu er vi klar til næste skridt. Arbejdsgruppen er nået frem til, at der er behov for et arrangement, hvor de deltagende virksomheder på tomandshånd kan møde andre virksomheder.
Vi indbyder derfor til et industritræf, hvor det primære programpunkt er, at hver deltager får tre individuelle møder à 15 minutter med andre virksomheder. Efter de tre møder vil der være en netværkspause, hvor man så kan samle op på hængepartier fra møderne.

Møderne bliver sat i stand ved, at deltagerne efter tilmeldingen modtager et skema fra Næstved Erhverv til udfyldelse. Her angiver man sine interesser. Hvad tilbyder man, og hvad efterspørger man fra andre virksomheder. På den baggrund udarbejder Næstved Erhverv en mødeplan for den enkelte deltager.

Som afslutning på arrangementet vil der være en rundvisning i Novenco Building & Industry (der er vært for arrangementet) med en forevisning af produktionen og en briefing om aktuelle udviklingstræk inden for fremstilling af ventilationssystemer.

Mødet henvender sig til virksomheder og erhvervsdrivende inden for produktion og fremstilling – og til alle andre med interesse for denne branche.

TID
Onsdag den 7. juni 2017 Kl. 16.00-18.30

STED
Novenco Building & Industry Industrivej 22
4700 Næstved

PRIS
Gratis

INFO OG TILMELDING
Senest den 31. maj 2017 på www.naestvederhverv.dk/events/novenc

SPØRGSMÅL
Kontakt Peter Fjerring på 55885218 eller pfj@naestvederhverv.dk

Se indbydelsen her:

Industritræf-7.-juni-2017

Del på sociale medier