Heino Hansen er sådan rigtig fra Næstved; du kan høre det på dialekten, han taler om Næstved i hans og Anders Nielsens podcast Nyt fra Næveren, er blevet gift på stranden i Karrebæksminde, har et grønt fodboldhjerte, er udlært i Næstved Storcenter og leverede sit allerførste show i et klasselokale på Sct. Jørgens Skole hvor han var elev.

De senere år har Heino taget danskerne i hele landets hjerter med storm – senest ved sin deltagelse i det populære tv-program Stormester. I 2021 står Heino foran sit store folkelige gennembrud, når han indtager landets scener med sit første klassiske standup show nogensinde: ”Heino Hansens Første Comedy Show”. I showet vil Heino tage publikum med tilbage til den dag, hvor han for første gang opdagede, at han er sjov.

”Den dengang 14-årige Heino skrev en dansk stil – der lagde klassen ned af grin. Fra det sekund vidste jeg, hvad mit liv skulle bruges til. Generte og anonyme Heino, blev til klassens sjoveste – fra dag til dag. Heino Hansen var skabt. Den danske stil i 8.C på Sct. Jørgens Skole i Næstved, blev altså mit første Comedy Show – og du får i dette show lov at høre opskriften på, hvordan unge Heino udviklede sin alternative hjerne, og måske du får lov at høre min danske stil fra 1998” -fortæller Heino Hansen om showet der kan opleves på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Heino Hansen debuterede som standupkomiker i 2008, og allerede halvandet år senere blev han nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla. Senest er Heino blevet et hit hos de danske Tv-seere efter sin medvirken i det populære program Stormester, og han står ligeledes overfor den fornemme opgave som kommende vært på programmet Klipfiskerne. Med sit lunefulde og herlige væsen, og ikke mindst skarpe leveringer, har Heino Hansen indskrevet sig som et af de mest talentfulde spillere på den danske comedyscene.

Billetter til showet den 2. marts i Næstved er netop sat til salg. Du finder billetterne på www.gkkultur.dk

Pressefoto