Den festlige tradition MGP på Næstved Gymnasium og HF får i år fornemt besøg af forsanger Michael Poulsen fra Volbeat, som vil overrække præmien til vinderen.

Foto: Næstved Gymnasium og HF.

Michael fra Volbeat. Så kort kan det siges – og alligevel er INGEN i tvivl om, hvem der er tale om: Forsangeren i det største danske rockband. Bandet, der har Metallica og Elvis som største inspirationskilder, har lavet kæmpehits som ”A Gardens Tale”, ”Fallen”, ”Maybellene i Hofteholder” og ”For evigt”, har udgivet seks studiealbums og solgt mere end 5 millioner albums på verdensplan. Det er stjernestøv fra en af de helt store, der bliver drysset ud over årets MGP på gymnasiet!

Bakker musikelever op
Volbeat har spillet overalt i verden, og alligevel har Michael Poulsen valgt at slå sig ned i Næstved. Han har selv udtalt, at ”Det bedste jeg har gjort, er at flytte til Næstved”, som er byen, hvor han selv havde sine første musikalske oplevelser. Og nu vender han altså tilbage for at bakke op om byens unge musikalske muld i form af gymnasiets elever.

Publikum finder vinderen
Melodi Grand Prix er en årlig begivenhed på gymnasiet, hvor alle kan deltage – lærere som elever – bands som solister. Og næsten alt er tilladt: Der må spilles egne numre eller covers, og alle genrer bliver som regel repræsenteret.

MGP arrangeres af 2.g-elever fra musikstudieretningen og bliver afholdt i skolens aula. Publikum får udleveret en stemmeseddel, når de køber deres billet, og det er således dem, der afgør, hvem der løber med sejren.

Og mon ikke aftenens 10 deltagende grupper og solister lægger sig ekstra i selen, nu hvor de ved, hvem der overrækker førstepræmien…?

HVORNÅR: Onsdag d. 10. oktober 2018, kl. 19
HVOR: Næstved Gymnasium og HF, Nygårdsvej 43, 4700 Næstved
BILLETPRIS: 30 kr (billetter købes ved indgangen)