frida“Frida’s Lounge” er en ny konstellation af erfarne musikere, der besidder evnen til at underholde med et blødt, intenst og forrygende jazz/swing repertoire. De gæster FolkeCaféens Søndagsmatiné søndag den 12. april kl. 15.

De har fokus på kendte jazz/swing evergreens, som de har taget under kærlig behandling. Resultatet er en spændende rytmisk/harmonisk forandring med fuld respekt for det originale materiale og med en suveræn vokal udførelse af Frida Fridriksdottir, der har langt navn til orkestret.

“Frida’s Lounge” består af: Frida Fridriksdottir, sang – Palle Jespersen, klaver – Torben Jørgensen, kontrabas og Steen Christensen, trommer.

Billetter á 100 kr inkl. gæstekort (medlemmer 75 kr) kan bestilles via sms til 9125 3550 eller via mail til folkecafeen@gmail.com. Eventuelt resterende billetter sælges ved indgangen.

Baren vil være åben fra 14.30, hvor der også vil kunne købes kaffe/te.

FolkeCaféens Søndagsmatiné har til huse i Folkemusikhuset, Holmegaardsvej 56 i Fensmark. hvor bus 602 kører lige til døren fra Næstved

Glæd jer også til de kommende arrangementer:

Fredag d. 17. aprl kl. 19, premiere på “SWEET DREAMS – EN TEATERKONCERT FRA DE GLADE FIRSERE”

Søndag d. 10. maj kl. 15.30, Mors Dag opera/operette-koncert med Lise-lotte Nielsen og Gert Henning-Jensen fra Den kongelige Opera.

Del på sociale medier