I disse nedlukningstider er det ikke muligt at mødes fysisk til deres forskellige arrangementer. Derfor er de godt i gang med at lave flere af deres tiltag digitalt. Senest har de haft virtuelle fredagsfortællinger, hvor de læser op over Teams. Det forsætter de med yderligere to gange i april. Det plejer som udgangspunkt at være noveller, men det kan også være dele af en roman, fx de første kapitler, som kan tjene til inspiration til at gå i gang med bogen senere.

– Vi byder derfor ind til en hyggestund, hvor du kan sidde i din egen stue med en kop kaffe eller te og lytte til en eller flere noveller/uddrag fra en bog på din computer, iPad, tablet eller telefon, fortæller kulturformidlerne Jens Kryger Nielsen og Vibeke Sølling fra Næstved Bibliotek og Borgerservice.

Du kan nøjes med at lytte eller du kan vende din oplevelse med de andre deltagere. Alle er velkomne.

Litteraturen inspirerer

Det er en overraskelse, hvilke tekster, der bliver læst højt. Det kan være noveller af helt nye og for mange ukendte forfattere. Det kan også være en tekst af en forfatter, der er på vej i glemmebogen, men stadig er værd at beskæftige sig med. Under alle omstændigheder får du ny inspiration, hvis du selv har lyst til at læse mere, forlyder det fra de to fredagsoplæsere.

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig på www.naesbib.dk – husk at oplyse din mailadresse, så vi kan sende dig et link til Teams.

Du behøver ikke at have Teams installeret, da du kan komme på via en webbrowser.

Foto: ABW
Del på sociale medier