Foto: Næstved Turistforening

Næstved Turistforening
Maglemølle 25, 1
4700 Næstved
cg@næstvedturistforening.dk

Følg Næstved Turistforening på Facebook

Turistkontorerne:
Banegårdspladsen 8
4700 Næstved
Tlf: 55721122
Åbningstider: man-fre 10-16 og lør 10-14

Alléen 33
4736 Karrebæksminde
Tlf: 55442150
Åbningstider: man-fre 10-16 og lør 10-14

Gavnø Slot. Foto: ABW

At kere sig om det nære
Næstved Turistforening har et hjerte, der banker for Næstved og omegn. Foreningen består af en meget engageret bestyrelse og et korps af frivillige ildsjæle, der arbejder på at fremme byens turisme og liv. Dette sker i et samarbejde med medlemmerne, kommunen samt andre foreninger og arbejdsgrupper, her kan blandt andet nævnes Mærk Næstved, Visit Næstved, Oplev Næstved Forum og Visit Sydsjælland og Møn.

I Næstved Turistforening føler man sig heldig. For den by, man kerer sig om, er en af Sjællands største købstæder, og en by, der er rig på både kultur, historie og natur. Næstved Turistforening har turistkontor i både Næstved og Karrebæksminde

Bådfarten. Foto: ABW

Fingeren på pulsen
Næstved Turistinformation sætter en ære i at vide, hvad der sker i Næstved og omegn. De har fingeren på pulsen i forhold til de mange tilbud i og omkring Næstved. Der er meget at holde styr på, men udover at orientere dig på Næstved Turistinformations hjemmeside og facebookside, kan du altid kigge indenfor på et af de to turistkontorer og blive inspireret. Her mødes du af glade frivillige, der brænder for at hjælpe med at informere om alle de oplevelser, der venter dig, uanset om du er lokal, dagsbesøgende eller overnattende turist.

Hos Næstved Turistinformation finder du brochurer, herunder deres egne, samt masser af viden og inspiration til gode oplevelser for store og små.

Munkebakke. Foto: ABW

Det er her det sker
Næstved byder på mange oplevelser, som Næstved Turistinformation informerer om og reklamerer for. Der er byens muséer og de historiske seværdigheder, som Gavnø Slot og Herlufsholm, med rundvisninger, foredrag og arrangementer.

Der er masser af kunst og kultur: kunstudstillinger, teaterforestillinger og koncerter på Næstveds spillesteder. Næstved kendetegnes også af de mange festivaler, der afholdes: Open Air, musikfestivaler indenfor jazz og rock, Troldefestivalen mm. Næstved omgives af en fantastisk natur: Skovene, Susåen, Karrebæk Fjord, Karrebæksminde og Enø. Der foregår masser af aktiviteter i skov, ved strand og på vand.

Munkebakken. Foto: ABW

Næstved Turistforening er selvklart behjælpelige med kontakter til shoppesteder, spisesteder og overnatningsmuligheder, hvad enten det handler om hoteller, sommerhuse, bed and breakfast-værelser eller camping og shelters i det fri.

Værtskab og fællesskab
For Næstved Turistforening er det essentielt, at både lokale og folk udefra benytter sig af de mange oplevelser, der findes i Næstved og omegn. Turisme er med til at øge byens puls og er fordrende for erhvervslivet og byens tiltrækningskraft og drivkraft. Liv avler liv.

Næstved Turistforening anerkender derfor vigtigheden af, at besøgende bydes velkomne med åbne arme. Et godt værtskab fra foreningens side og fra hele Næstveds side, kommer byen til gode i den anden ende. Det gode værtskab opnås bedst i fællesskab.

Ønsker du at støtte foreningens arbejde, kan du melde dig ind ved at sende en mail. Det koster kun 170 kr for private og fra 800 kr for turismevirksomheder.

premiumpartner

Del på sociale medier