Tao Centret
Orebyvej 12, Eggeslevmagle
4230 Skælskør
51 32 59 48
per@taocentret.dk

Abonner på Tao Centrets nyhedsbrev

Følg Tao Centret på Facebook

Kontakt Tao Centret

Ninja for en dag
Ninjaer var mænd oplært i den japanske krigskunst ninjutsu i det feudale Japan, samme æra kendt for samuraierne. Ninjaerne stod i kontrast til samuraiordenen, idet de fungerede som spioner eller ligefrem modstandsbevægelse mod den lokale fyrste. Ninjutsu handlede dengang ofte om indsamling af information (via eksempelvis spionage) og snigmord, men ninjaer kunne også være lejesoldater i regulær kamp eller fungere som militære rådgivere.

Ninjaernes nervepirrende historie danner baggrunden for læring gennem leg i Tao Centrets ninjaskole, der er målrettet børn fra seks år og op. Gennem ninja-leg udvikles børnenes disciplin, mod og selvværd i trygge rammer. Ved således at have fokus på filosofi adskiller ninjaskolen, og dermed Tao Centret, sig fra andre idrætsforeninger. ”Vi træner ikke for at bekæmpe hinanden, men for at blive bedre udgaver af hos selv. Selvfølgelig handler det også om selvforsvar, men mere rettet mod den kamp der foregår inde i os selv, end den udenfor”, skriver Tao Centret om sin grundfilosofi.

Fødselsdage, foredrag og farlig leg
Ninjaskolen er et populært valgt til klassefesten eller skolearrangementet for elever og forældre og tiltrækker skolebørn fra hele Region Sjælland. Forløbet skræddersyes alt efter behov, og varer typisk tre timer. Deltagerne bliver klogere på ninjaernes tankegang og teknikker, og skal gennemføre forskellige prøver, prøve kræfter med kastestjerner, bue/pil og andre våben. Afslutningsvis får de diplomer. Konceptet omfatter “farlig leg”, som moderne børn der føler sig pakket ind i vat, er vilde med.

Tao Centret arrangerer også foredrag og events for firmaer og foreninger, polterabender, familiefester med mere. Foredragene fokuserer eksempelvis på selvudvikling, sundhed, opdragelse, kropssprog og/eller meditation. Et foredrag kan med fordel kombineres med en event, hvor deltagerne kan teste sig selv på Tao Centrets træningsbaner. Faciliteterne lægger op til en god blanding af parkour, akrobatik, våbentræning, samt balance- og styrketræning.

Ifølge den kinesiske filosof og militærstrateg Sun Tzu er konflikter en uundgåelig del af livet, og det afgørende er at vi håndterer konflikter på en ærefuld, vis og sejrende måde. Det dyrker Tao Centret konkret via fire træningsformer under samlebetegnelsen Tao Martial Arts; karate, kick-boxing, tai chi chuan og ninja-træning. Centret tilbyder kampsportstræning til alle aldersgrupper.

Deltagerne siger…
Tao Centrets Facebookside kan du læse mere om alt det, deltagerne kan opleve…

”Det var meget positivt, selv om tonen kunne lyde hård var hjertet med, og især for dem som havde lidt svært ved at følge med. Glæder mig til at opleve mere også når vejret er godt til at være udendørs. Det var spændende at se sit barnebarn mase på for at være med, er meget stolt over hende” – Kurt

”En helt fantastisk fødselsdag for min søn på 10 år og hele hans klasse. Alle børnene havde en uforglemmelig dag, og vi takker mange gange Per for hans fantastiske måde at være på. Vi kommer helt klart igen” – Michele

”Kan varmt anbefalet Ninjaskolen” – Charlotte


sølvpartner

Del på sociale medier