susÃ¥-bc-300x200Suså Bowling Club
v/ Claus Pedersen
Farimagsvej 38
4700 Næstved
Tlf. 23 49 01 06
c-kronborg@hotmail.com

Træner i Næstved Bowlingcenter
Suså Bowlingklub er hjemmehørende i Næstved Bowlingcenter på Erantisvej 38 i den østlige del af Næstved. Her bliver alle holdets hjemmekampe afviklet, ligesom klubben fra tid til anden er vært ved offentlige bowlingstævner.

Der trænes hver onsdag i tidsrummet 19 – 21, hvor interesserede er meget velkomne til at møde op og prøve, hvordan det er at bowle i en rigtig klub. De fleste klubfolk har deres egne sko og bowlingkugle, men det behøver man ikke med det samme at investere i.
suså-bc3-300x200

Klubben har både herrehold og damehold, der spiller i Danmarksturneringen og i Sjællandsserierne, ligesom klubben er med i den årlige pokalturnering. Der er således rig lejlighed til at deltage i stævner eller i turneringer, alt efter ens personlige ønsker. En gang om måneden er der trænere fra klubbens trænerstab til stede ved træningen. Her kan spillere få kompetente råd og vejledning.

Medlemsskaber
Ønsker du bare at træne uden at spille turneringskampe, kan det sagtens lade sig gøre, da medlemmerne i klubben mest af alt er drevet af det gode kammeratskab og det gode humør, som gennemsyrer alle træninger. I Suså Bowlingklub støtter alle hinanden, og man kan som nyt medlem altid regne med hjælp og assistance fra de andre medlemmer.

sus̴-bc2-300x200Klubben har flere typer af medlemsskaber Рalt efter om du vil spille kampe eller ej.

  • Medlemmer, der aktivt spiller kampe og deltager i træningsarrangementer, betaler 275 kr. om måneden.
  • Hvis du deltager i fællesskabet til den ugentlige træning, men ikke spiller kampe og ikke har en spillerlicens, betaler du 225 kr. om måneden.
  • Som et særligt tiltag for at tiltrække unge spillere til klubben, har man valgt at personer under 23 år kan få et medlemskab for kun 100 kr. om måneden.
  • Man kan også blive støttemedlem af klubben, som minimum 250 kr. om året, og der har man hverken ret til at træne eller stemme på generalforsamlingen.

Efter at have været fraværende fra rækkerne, blev dameholdet reetableret i 2012. Holdet spiller nu i 1. division øst. På herresiden har klubben hele tre hold, hvor 1. holdet spiller i den bedste liga, herreligaen, mens 2. holdet spiller i 1. division og 3. holdet spiller i sjællandsserien.

sølvpartner