Holmegaard Værk er Danmarks centrum for glaskunst. Frem til 31. december 2021 præsenterer Museum Sydøstdanmark og Holmegaard Værk i samarbejde med Jim Lyngvild årets særudstilling ’Jim Lyngvild – SOLO’ – Lyngvilds første udstilling i eget navn. Udstillingen er designet og skabt af Lyngvild selv – lige fra kjoler og smykker til skulpturer og de store fotografier, som er kernen i udstillingen.

Foruden Lyngvilds egne værker, vil publikum kunne opleve en ny og moderne glasserie, designet af Lyngvild med afsæt i og inspiration fra den store glassamling på Holmegaard Værk. Glassene er produceret i glasværkstedet på Holmegaard Værk i samarbejde med stedets glasmagere og vil være til salg i museumsbutikken i forbindelse med åbningen af udstillingen.

På udstillingen ’Jim Lyngvild – SOLO’ kan du bl.a. opleve en tre meter høj buste af Dronning Margrethe, 14 billeder, hvoraf en række er specielt produceret til udstillingen på Holmegaard Værk, 15 kjoler, 5 glasbuster af Dronning Margrethe, 50 unikasmykker, Jim Lyngvilds nye glasserie, produceret i værkstedet på Holmegaard Værk og 10 relieffer i gips og bronze.
Læs mere her: https://www.museerne.dk/holmegaard-vaerk

Foto: ABW