eks undervisningErhvervskøreskolen A/S 
Bassinbuen 2
4700 Næstved
Tlf. 60 70 80 00
[email protected]

Følg Erhvervskøreskolen A/S Facebook

Vejen til et nye job
Erhvervsområdet i Næstved syd for Køgevej strækker sig fra overfor Næstved StorCenter og et godt stykke østpå. Her, hvor man kan finde virksomheder fra malere til bilforhandlere, hedder vejene noget med “buen” til sidst, eksempelvis Marinebuen, Tekstilbuen, Regnbuen og Transportbuen.

I Bassinbuen ligger den virksomhed, som vi besøger i dag, nemlig Erhvervskøreskolen A/S. Der var engang, at køreskolen lå endnu længere østpå i Toksværd, i nogle betydeligt mindre lokaler. Køreskolen voksede sig større og måtte derfor se sig om efter nye og bedre egnede lokaler, og det blev herude i ”buekvarteret” i Næstved.

At tage et kørekort til lastvogn, bus eller taxi kan være den direkte vej til et fast arbejde for mange unge mennesker, som har fundet ud af, at det er en god måde at komme videre på livets landevej. For mange andre har omskolingen på erhvervskøreskolen ændret en trist situation med uventet ledighed til en ny og spændende erhvervsmulighed.

eks busModerne erhvervskøreskole med god stemning
Det at tage et erhvervskørekort med en mængde teori og praktik bag rattet kan for nogle godt lyde som at blive sat tilbage i tiden til dengang, hvor der skulle terpes tyske verber og skrives dansk stil.

En erhvervskøreskole rummer naturligvis en skolebænk, men også en hel masse andet. Og det, som er kendetegnende for en moderne køreskole som Erhvervskøreskolen i Næstved er, at der arbejdes målbevidst for at lære eleverne på dag- eller aftenholdene at se sig selv som en gruppe. Det har nemlig det fælles mål at bestå en køreprøve og komme i gang med et godt og interessant job.

Mens eleverne er på køreskolen, skal de opleve et sammenhold og en inspirerende stemning, som gør det spændende at følge holdet og støtte hinanden. Den gode stemning i teorilokalet, under brandøvelserne, førstehjælpen og også ude på manøvrebanen gør praktikken i lastbilen eller i bussen sammen med kørelæreren mere afslappet. Arbejdet frem mod at få ”pappet” med hjem kan være en inspirerende udfordring, og der knyttes ofte venskaber under kurserne, som holder langt ud over de seks uger, som kurserne normalt varer.

Med den gode stemning bliver det en fornøjelse at gå på kurset eller at tage uddannelsen her, og så ”kører det bare” for de nyuddannede erhvervschauffører.

eks taxiBåde dag- og aftenhold
Erhvervskøreskolen har bygget undervisningsforholdene op, så de støtter elevernes forskelligheder så meget som muligt. Erhvervskøreskolen tilbyder en lang række hold indenfor de forskellige erhvervskørekort. Udover uddannelserne til taxi-, lastbil- og buskørekort tilbydes AMU kurser, som giver den obligatoriske EU Efteruddannelse, som skal gennemføres og bestås af alle med erhvervskørekort.

Som supplement for de kursister, som f.eks. skal køre Flextur eller være chauffører på busser, som skal befordre passagerer med et bevægelseshandicap, tilbydes desuden kurset Befordring Af Bevægelseshæmmede. 

Mange af disse uddannelser og kurser udbydes som både dag- og aftenundervisning, hvilket gør det muligt for elever i job at få det eftertragtede førerbevis. Og med en kursusperiode på 6 uger og en beståelsesprocent tæt på 100 er Erhvervskøreskolen en eftertragtet erhvervskøreskole.

Der er brug for chauffører, og behovet er stødt stigende
Næsten underordnet hvilken branche, som interesserer dig indenfor transportsektoren, vil der være et forløb, som passer dig.

Kontakt køreskolen for mere information om dine muligheder for at forfølge drømmen om at blive erhvervschauffør.


sølvpartner