TJ-EL Service A/S
Næstved Storcenter 7A
4700 Næstved
55 73 08 08
kn@TJ-EL Service.dk

Følg TJ-EL Service på Facebook 

En på flere måder ’spændende’ historie
Den danske fysiker og kemiker Hans Christian Ørsted eller H.C. Ørsted, som vi normalt kalder denne geniale, danske videnskabsmand, eksperimenterede i foråret 1820 med en enkel platintråd og et almindeligt kompas. Ingen kunne den gang have forestillet sig den kolossale betydning, som H.C. Ørsteds demonstration ville få. Hans eksperiment viste, at hvis man leder strøm gennem en ledning og stiller et kompas under eller i nærheden af ledningen, vil kompasset give et svagt udslag.

Det, som han påviste for over to hundrede år siden, blev starten på en sand revolution af hele verden og som vi ikke kan tænke os at leve uden i dag, nemlig elektriciteten. For den lille bevægelse, som kompasnålen foretog, kunne i meget større skala udnyttes til rotationen af en motor i et elværk, der producerer den strøm, som vi har brug for i hverdagen.

På den måde kan man vel godt sige, at et forsøg i meget lille skala fik en enorm betydning for alle mennesker. Det er overalt på hele kloden nødvendigt, at der uden afbrydelse løber strøm i kabler og i ledninger. Alle samfund er totalt afhængige af elektricitet, og derfor er der brug for firmaer med dygtige elektrikere og andre specialiserede fagfolk, som ikke blot kan holde ”hjulene i gang”, men også kan sørge for, at der løber strøm i kablerne overalt. Fra elværket og transformatorerne og helt ud til stikkontakter og de elektroniske apparater vi skal bruge.

Din mobile og lokale elektriker
Fra den spæde start med et enkelt eksperiment i et fysiklokale udviklede forsyningen af elektricitet sig til noget, der har betydning for en hel verden. Derfor er det nødvendigt for virksomheder i vores tid at udvikle den service og de tilbud, som kunderne efterspørger. Det er elektrikerfirmaet i Næstved Storcenter, TJ-EL Service opmærksom på.

Den uddannede elektriker i dag er ikke blot den person, som får lamperne i husholdningen til at lyse og køleskabet til at fungere. Strømforsyningen både i samfundet generelt, i erhvervslivet og i husholdningen er helt afgørende for, at vi kan få en hverdag til at fungere. Og alt dette skal der specialuddannede fagfolk til.

Tænk blot på al den uendelige mængde elektronik, som vi alle sammen bruger i dag. Af opvarmningen, af alarmsystemer, al kommunikation og masser af forskellige andet, som bare skal fungere. Og det er et krav, hvor alt med strøm og spænding skal virke, og det er jo ude hos kunderne.

Derfor har TJ-EL Service baseret sin service på at tage hele værkstedet med sig ud til sine kunder. Det har den fordel for både kunden og den tilkaldte tekniker, at der ikke spildes tid på kørsel frem og tilbage efter specialværktøj og reservedele til installationerne, for serviceteknikeren vil allerede have det hele ude i servicevognen. Det sparer tid for alle – og er der noget, som er vigtigt under reparationer og vedligeholdelse af de elektriske installationer, så er det, at strømforsyningen skal holdes i gang hurtigt og driftssikkert.

”Aktiv, troværdig og dygtig forretning” skriver en af de tilfredse kunder, ”Fremragende service, kan kun anbefale dem” skriver en anden kunde.

TJ-EL Service løser mange forskellige opgaver
Når vognen er klargjort, så kundernes behov kan blive dækket, kan elektrikerne blive bedt om at løse en mængde opgaver. Her støder vi som kunder på en masse begreber og forkortelser, som vi normalt ikke kender. Men det gør de specialuddannede fagfolk hos TJ-EL Service heldigvis.

Her er nogle eksempler på opgaver, som TJ-EL Service teknikere er uddannede til at klare:

• Reparation af eksisterende el-net
• Elinstallationer i nybyggeri
• Renovering af eksisterende el anlæg og installationer
• Montage af samme
• Tekniske opgaver som for eksempel installation og vedligeholdelse af
o El-tjek
o Automatiske brandanlæg
o Tele- og datasystemer
o Dørtelefoner
o Varmepumper og meget mere
• Installationer af IHC og KNX anlæg

IHC er en forkortelse, som står for Intelligent House Concept, Det er en betegnelse for alle de standarder, der er vedtaget omkring det, der omhandler alt det, der styrer en moderne bolig og virksomhed.

KNX er også de eneste internationale standarder, som sikrer at alt, der er installeres ifølge KNX standarden sikrer, at systemerne kommunikerer korrekt sammen.

Både IHC og KNX er TJ-EL Services teknikere uddannede i at arbejde effektivt med.

Hjælp til alt det tekniske i dine elsystemer
Der er sket så utroligt meget med vores installationer siden H.C. Ørsted viste de studerende og sine kollegaer indenfor de forskellige videnskabsgrene, at strøm, der føres gennem en ledning, kan udføre fantastiske ting. De havde helt sikkert umuligt kunne forestille sig, hvor udviklingen ville føre os hen i det moderne og automatiserede samfund.

Men heldigvis har vi lokale og mobile serviceteknikere til vores rådighed i dag, så står du med et nyt projekt, en modernisering eller et vedligeholdelsesprojekt, må du ikke tøve. Når du kontakter TJ-EL Service, er de klar til at indgå som samarbejdspartner i dit projekt. Få en samtale og et tilbud, så ved du, at det hele kommer til at køre – både bogstaveligt og i overført betydning.

 

sølvpartner