bille husTandlægerne Bille ApS
Præstøvej 50
4700 Næstved
Tlf. 55 72 02 52
bille@tandlaegernebille.dk

Tandlægerne Bille på Facebook

Åbningstider
Mandag-fredag kl. 8.00 – 16.00

bille1
Betina Bille

Fem moderne tandklinikker
Tandlægeægteparret Bille har drevet tandlægeklinik i Næstved siden 2001. Den første klinik lå lidt længere ned af Præstøvej, men siden 2006 har klinikken haft til huse i de nuværende lokaler på Præstøvej 50. Huset var igennem en gennemgribende renovering fra kælder til kvist, inden man i december 2006 åbnede dørene til de nye lokaler.

Alle skillerum blev fjernet, der blev gravet ud til en krybekælder under ejendommen, hvor rigtigt meget af de mange meter ny rørføring kunne gemmes af vejen. Der er fem klinikrum i ejendommens stueetagen, der hver er udstyret med to arbejdsstationer. Det er driftsmæssigt en stor økonomisk fordel for ejerne, at de fem klinikker er ens. Fordi det betyder, at medarbejderne i deres daglige arbejde uden problemer kan skifte arbejdsstation, og at man altid kan finde, det man skal bruge. Ingen spilder tid på at lede efter udstyr eller materialer, fordi det ligger samme sted.

Behagelig belysning
Det var vigtigt for Tandlægerne Bille, at klinikken ikke var alt for klinisk i sit udtryk, og derfor arbejdede man tæt sammen med en professionel lysleverandør, der sørgede for, at klinikkens lyssætning blev tilpas afdæmpet og indbydende, så man som kunde i klinikken ikke havde følelsen af at være under et projektørlys.

Bernt Ivar Bille
Bernt Ivar Bille

Det bedste udstyr
Hos Tandlægerne Bille er man i sikre hænder, og man kan være sikker på, at behandlingen altid lever op til de bedste standarder inden for branchen. Klinikken på Præstøvej er moderne, medarbejdere og ledelse efteruddanner sig løbende i faget, og man er ikke bange for at tænke i nye tanker, der kan komme kunderne til gavn. Amalgam-fyldninger er således helt udfaset i klinikken, og der er tænkt meget på at give kunderne er god oplevelse, selvom tandlægebesøg for mange er forbundet med dårlige minder.

Der er ikke den behandling, som klinikkens tandlæger og tandplejere ikke magter. Selv større og komplicerede opgaver som tandkirurgi kan man få foretaget på Præstøvej 50. Man tilbyder sågar Nobel Biocares revolutionerende tænder-på-en-time koncept, hvor implantater kan ordnes hurtigt og gnidningsløst, uden de mange tandlægebesøg, som var nødvendige før i tiden.

Man er altid velkommen til at kontakte klinikken og få en snak om en uforpligtende undersøgelse. Ring på 55 72 02 52 eller send en mail.

sølvpartner